25 de maig 2009

Racons Bcn (I): Parc del Laberint d'Horta

Hi ha un lloc molt maco a Barcelona que, tot i haver-ne tingut sempre curositat per anar, mai fins ara hi havia posat els peus. I realment és súper recomanable! Es tracta del Laberint d'Horta ^_^!
.
Per arribar-hi, s'ha d'agafar el metro i parar a Mundet (línia verda). Està una mica mal indicat (vaja, almenys jo no vaig veure cartells, sort que vam trobar una monja simpàtica que ens va explicar el camí!) --> Has d'anar com si anèssis al Campus Mundet-UB i desviar-te a la dreta i pujar unes escales. De fet, molta pèdua no té! :-)
.
Es tracta del jardí històric més antic de la ciutat. No entraré en detalls (per alguna cosa serveix la Wikipedia: llegiu el que vulgueu), només diré que es divideix en dues parts: la part neoclàssica (amb el laberint) i la part romàntica. I ah! a tot arreu hi ha figuretes mitològiques! Mireu que macu!! (a mi em va recordar als jardins de Villa Lante en algunes coses)
.
.
No sé la raó, però algunes vegades ens trobàvem folis amb fruites dibuixades. Jo crec que deuria ser d'algun joc o gimcana... (pq si no, ja em direu XD!)
.
.
I havia, també, moltes formigues amb gana... (m'encanta fer fotos a bitxitus! xDD)
.
.
Finalment, al sortir del parc vam veure un petit jardí amb símbols ortogràfics. La última foto és de mi fent el capullo entre claudàtors...
.

.

4 comentaris:

Alex Pler ha dit...

A veure si algun dia convenço l'Enric per anar-hi!

Eli ha dit...

siiii perque és guai :) i ara que fa sol i arriba l'estiu, és millor!

Jordi Domènech Montané ha dit...

Jo hi he estat aquí! (De fet, la foto de l'Heleia amb l'interrogant, visible al facebook, es d'aquí).
Es probable que amb bus sigui més fàcil d'arribar, para al costat del velòdrom, però no se quin és...

Re: Servià, no se quan et vaig notificar de la seva existència, però crec que és la meva obligació presentar-lo al món! Avui escriure una entrada al meu blog i en parlaré :)

Eli Ramirez. ha dit...

Ahhh ja sé quina foto dius!!! ostres no sabia ke era d'aquest parc :)

ja he llegit el teu post d'avui, però no sabia k posar de comentari, no hi entenc de F1 jejejejeje!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails