16 de maig 2009

Eurovisión...

I com cada any, arriba Eurovisión.
Havia quedat per veure-ho i m'havia desanimat, però la trucada d'una amiga (la qual viu a St Domingo i no veig mai!) m'ha convençut de no faltar a la meva "cita anual". Tard, això sí.

Descalificada Andorra, no em sento lligada a cap país, ho sento. Si guanya la Soraya, doncs mira, millor. Si Eurovisón es fa l'any vinent a Madrid, potser venen turistes a Catalunya i encara en treurem alguna mena de profit, no?
Aquesta és la cançó:


.
Alemenys, millor que el Chiki-Chiki...
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La cançó que representava Andorra el passat any, em va encantar, i la veu de Gisela no queda enrera. Aquest any la Soraya (Espanya) té una cançó digne del festival, crec, i tot i així queda en la penúltima posició. Càstig? Potser. Política? Casi segur que si. A veure el pròxim any què tal.

Petons LAURA.

Eli Ramirez ha dit...

Si, la cançó no estava pas malament... però és que trobo una tonteria que segueixi celebrant-se Eurovisión i que mai s'opti a una bona posició. A sobre que hi ha crisi, el país es gasta diners en això!
i tot és polític a més no poder! qui ens vota a nosaltres? Andorra.. , Portugal , França. I Grecia sempre dóna algun punt tb (serà per la reina)

petons :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails