14 d’abril 2009

World Monuments Fund

Ser becària EEES té la seva gràcia: sempre fas coses diferents. La meva no és una beca amb unes funcions concretes i establertes, sinó que van variant segons les necessitats del moment (exemple: ara toca St Jordi).
Bé, tot això ho dic perquè una de les coses q tb estic fent a estones, és revisar que funcionin els links del portal "Alehoop" (portal de recursos creat per ser una ajuda en l'elaboració de treballs de recerca de batxillerat) i avui he trobat un link curiós que em ve de gust compartir:


Què té de curiós? Bé, resulta que es tracta d'una organització privada que vetlla pel conservament arquitectònic (...to preserve important architectural and cultural heritage sites around the globe). Té bastants apartats, però jo em quedo amb aquest:
.
.
Exacte, sí, un llistat dels 100 llocs més "en perill" de l'any 2008.
I ara vé el més curiós. Quan cliques, et surt un mapa:
.
.
Ai, es veu una mica petitet. Tots els punts blancs són zones de perill. Jo, (ja sé que no es veu gaire) he marcat dues rodonetes grogues perque us feu a l'idea que la organització intenta abarcar tot el territori, i he marcat també amb una fletxa groga l'únic punt perillós d'Espanya.


Justament, és a Barcelona.
Què dirieu que és?... La Fundació Miró! :o
.

Causes? "water infiltration"

O_o!
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails