23 d’abril 2009

Sant Jordi 09: A la recerca del punt de llibre

M'encanta Sant Jordi! (com a bibliotecària, com a lectora, com a catalana, etc) i cada any intento escapar-me ni que sigui una estona per poder mirar d'aconseguir algun punt de llibre entre les paradetes, la gent i el sol (si en fa).
 Normalment acostumen a ser punts de llibre d'associacions i entitats, molt pocs són de novetats editorals (per això ja tenim les fires del llibre).

 No n'aconsegueixo gaires de nous, però aquest any no ha estat mala collita : uns 80 de diferents (tot i què pocs exemplars repetits per intercanviar, llàstima). I uns poquets, comprats (uns d'un centre de disminuïts psíquics i els altres d'uns nens d'un esplai, per finançament de les colònies d'estiu).

Abacus ha tret el seu punt anual, així com tots i cadascún dels partits polítics (menys del PP: hi havia molta gent, m'ha fet cosa. Si algú el té...). El de CiU és bo XD:
.
.
També, a totes les parades (o quasi totes) hi havia un punt promocional de General Òptica, que a més, servia també de "pastòmetre" (per mesurar els spaghettis).

*Altres punts a destacar:

- L'editoral Egales, que mai falla. Present a tot arreu i sempre amb un ampli assortiment de punts (crec que en fan un per llibre). N'he trobat deu de diferents. Desconeixo si era possible trobar-ne més.

- També, lluny de la Rambla, m'he trobat amb uns punts de l'Associació Altarriba, per la defensa dels animals:

.
- Juntament amb aquests, també hi havia una sèrie de quatre punts de "L'Eix Comercial del Raval" (semblants als que fan des de l'Associació de Comerciants d'Hostafrancs)

- Una de les grates sorpreses ha estat la topada amb l'editorial El Cobre. 14 punts ben posats en un costat de paradeta.

I finalment, dues iniciatives públiques:

1. La Diputació de Barcelona ha editat la següent sèrie que veieu aquí a sota, corresponent a "Vint-i-nou contes. Antologia de narrativa catalana contemporània":


2. L'Ajuntament de Barcelona ha fet una sèrie (no sé quants n'hi ha! no sé de quan són!) per il·lustrar al seva campanya de "Visca Barcelona, la millor botiga del món!"
Aquests són els que he trobat jo, però n'hi han més (els dibuixos van a càrrec de nens de diferents escoles i cursos):
.
.
I ja està. Pel que fa a les roses, un parell. I ben maques! ^_^ Feliç dia de Sant Jordi!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails