01 d’abril 2009

Recordant vells moments "a la viterbese"

Avui he dinat amb una amiga a la qual vaig conèixer durant el meu erasmus a Viterbo. A vegades penso que aquella época va ser com rara, com si haguès estat tot un somni... un poble medieval que no tenia wifi a cap zona, la gent no tenia internet a casa (i parlo de només fa tres anys!), a la facu només hi havia una petita sala d'ordinadors (que ningú feia servir i estava quasi sempre tancada) i ... no trobava a faltar internet d'una manera desmesurada! Com diu ella, va ser com una desintoxicació, jajajaja

Viviem de forma barata, dinant i sopant menús sencers per 1,80 (ridotto 1,45). Viatjàvem de manera lliure, nem aquí, nem allà... fer l'erasmus en un poble, és la millor recomanació del món. Pocs erasmus (~100) i tots ben a prop. Nem a casa d'un i nem a casa de l'altre. Avui crêpes aquí, demà pastissos allà... baixar a Roma a veure quatre pedres mal posades o estirar-se als parcs a pendre el sol. Fer molts kilometres amb un cotxe llogat per anar a veure la F1, aixecar-se a les 5 del matí per visitar ciutats desconegudes, buscar metges d'urgència quan no tens ni idea de com funciona el sistema sanitari italià, exàmens orals, platjes de sorra fosca, pannacotta, pel·lícules passades de moda, tràfic de divx... (que sembla una tonteria, però en un lloc on quasi no hi havia internet, trobar sèries i pelis para tardes lluviosas era tot un repte! xD)

Potser ho tinc mitificat, però sóc fan de Viterbo! :-) I tots els que hagin pogut viure l'experiència de fer un erasmus a una ciutat petita, ho poden corroborar!


I ara, la foto del dia (borrosa en gran mesura, ho veig, però... i què? :D)
..

1 comentari:

Soyyoeldani ha dit...

M'han entrat ganes d'anar-hi a mi tb!!!!

La veritat es que la veu es super rara... a veure com es a la versió final!

Passa-ho bé!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails