28 d’abril 2009

Figurar al aeroport: Viatjar sense moure's XDD!

Al gener un amic em va dir que buscaven gent per fer de figurant a la nova terminal del Prat. M'hi vaig apuntar i, després de bastantes setmanes, per fi em van trucar l'altre dia per donar-me hora per avui dimarts.

La feina és senzilla: Fer veure que ets un pasatger i actuar com a tal, però sense viatjar, clar. T'hi has de passar tot el matí, però et donen 40 euros a canvi (i un entrepà molt gros). Sé que no és la feina més ben pagada del món, però a mi m'ha fet molta gràcia! em feia ilu ser figurant a l'aeroport!


- Cada dimarts i cada dijous es fan proves amb uns 200-300 figurants. Són dues proves amb pausa al mig. La cosa ha anat més o menys així:

Primer ens han vingut a recollir a Plaça Espanya a les 8 del matí. Allà ens han donat un identificador amb un color:
.

Primer m'ha tocat anar a Humberside. He adoptat el nom de Beatriz Herreros, i m'han donat un passaport fals (molt fals). Havíem d'agafar també dues maletes d'un piló de maletes que hi havia per allà (no sé que duien dins però pesaven com mots!!)
M'he dirigit al taulell de facturació i tot ha semblat completament real, i després m'han donat la targeta d'embarcament i he anat a passar els controls de seguretat... cinturó fora, etc.
L'últim pas era trobar la porta d'embarcament i esperar a que l'assafata obrís el vol... i quan baixaves ja cap a la pista i preparar-te per volar... doncs l'avió no hi era, clar XDD
Aquest primer viatge l'he fet amb British Airways i m'ha tocat classe Business!

El segon ja ha estat més normal: Tenerife, classe turista. Vueling.

Té gràcia que algunes persones tinguessin "rols especials". Exemple: Un parell de persones havien de dur equiptatge especial (un era una taula de surf i l'altre una caixa gegant), un altre havia de dir, passats els controls, que li feia por volar i que no volaria... un altre que volia canviar de vol a l'últim moment... etc.

Quan ja marxavem, ens han dit que la setmana vinent farien una "prova d'evacuació", i que si volíem, que ens hi podiem apuntar. Es veu que paguen el mateix i són dues hores menys.

Ja us explicaré (perquè, of course, m'hi he apuntat :D)
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això per la gent que estigui a l'atur està molt bé. 40 euros són 40 euros! S'hauria de fer més propaganda d'això... què s'ha de fer si hi vols anar?

Eli Ramirez ha dit...

Sí, 40 euros van molt bé.

Al gener, a la web d'AENA ho posava. Jo no m'hagues enterat si no m'ho haguessin dit! Ara crec que ja no es pot, que ja tenen tot cobert (les proves són fins al maig)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails