18 d’abril 2009

Els nens de 12 anys poden ser perillosos XD

Avui he treballat de monitora, en un aniversari. Normalent són festes temàtiques (fades, High School, princeses...) però aquesta vegada eren nens més grans i volien una gimcana...

Resultat? Moltes proves i molts somriures, però també algún crit, algun enfado i algunes llàgrimes (per part d'ells, clar). Però bé, la tarda ha estat bona. Jo m'ho he passat molt bé!
Hem aprofitat que ha fet bon dia per fer jocs a la platja :-)

Com que tampoc hi havia molta gent, teniem mig poble per nosaltres. Aquí sota podeu veure el passeig de sorra vermella (amb l'ajuntament de fons) i tots els nens preparats per anar fins a les palanganes, per aviam quin grup l'omplenava amb més aigua .. a través de relleus i gots foredats XDDD [han guanyat les nenes]:
.
.
I a la següent foto, les sabates dels nens i les nenes abans mentre feien un joc d'estirar les cordes :-) (no poso fotos dels nens perquè crec q és il·legal fer-ho!):I ara me'n vaig cap al cine a veure la del Almodovar :-)
I bona notícia! ja tinc moltes feines per aquest esttiu! pel juliol, per l'agost, pels matins, per les tardes... ueueueu!
.

2 comentaris:

Mariaina ha dit...

Eli, deu ser esgotador fer de monitora, no? recordo el cau que els caps els deixàvem baldats, pobres, hehe :) I a l'estiu què? Te'n vas als EU, oi? Que guuaaaaaaaaaai ^0^

Aina

Eli Ramirez. ha dit...

cansa però en el fons mola :)

Sí, a l'estiu Califòrnia! però només dues setmanes... la resta a treballar, per recuperar el daltbaix econòmic jejejejej!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails