18 d’abril 2009

Camino

Ahir vaig veure una SÚPER-PELI, així, en majúscula.
No pensava que m'anés a agradar tant.
.
.
Sinopsis oficial:
Inspirada en hechos reales, CAMINO es una aventura emocional en torno a una extraordinaria niña de once años que se enfrenta al mismo tiempo a dos acontecimientos que son completamente nuevos para ella: enamorarse y morir. CAMINO es, sobre todo, una luz brillante capaz de atravesar todas y cada una de las tenebrosas puertas que se van cerrando ante ella y que pretenden inútilmente sumir en la oscuridad su deseo de vivir, amar y sentirse definitivamente feliz.
.
En el fons és una història d'amor adolescent...entre un príncep i una princesa que no podrà assistir mai al ball final. Impacta. En algunes escenes he plorat moltíssim, com una madalena, embolicada dins l'edredón...
Cada personatge és clau, tot i que costa d'entendre els seus comportaments. Una mare i una germana amb objectius molt clars a la vida, i un pare que no sap que fer ja amb la situació que li ha tocat viure (que a la peli es diu José, i realment actua com a José bíblic, el pare biològic que no és el "pare real"). La peli està plena de paral·lelismes.

La pel·lícula ha tingut moltes crítiques provinents de l'Opus, i és normal. Algunes escenes són una crítica fervent contra ells. Per altra banda, és d'admirar com es pot encarar així una mort segura (no és un spoiler, com comprendreu), de forma tant optimista i lluitadora.

Lo millor de la peli? els quatre actors principals. Especialment la nena. Quins ulls! Típica persona que ho diu tot amb la mirada...(i la germana gran, interpretada per Manuela Valles, que surt súper mona)
.

I la frase:
- ¿Quieres que rece para que tu también te mueras?... dita per la nena a la seva germana, amb tota la felicitat i innocència del món.

Aquesta, en serio, us la recomano MOLT.
http://www.caminolapelicula.com/
.
.

5 comentaris:

Soyyoeldani ha dit...

Aquesta peli es super bonica....

La portada que et dic es la dels 2 dvd i bluray. La vaig veure l'altre dia a la fnac i es molt millor... aquesta dona cosa....

Passa-ho bé!

Mariaina ha dit...

Uooo encara no l'he vist!!! aveure si trobo el moment o alguna biblio la compra i l'agafo en préstec ^0^

Eli Ramirez. ha dit...

es molt xula, molt!

Alex Pler ha dit...

Sembla molt rara, ja m'ho va semblar quan vaig veure el tràiler...

Eli Ramirez ha dit...

A mi em feia pal veure-la (pensava: no vull veure la peli d'una nena-monja)

però després amb lo els goyes i tothom parlant-ne... no sé. Li he donat una oportunitat. I estic contenta d'haver.ho fet!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails