29 de març 2009

Unes quantes pel·lícules,,,

Ara feia dies que no parlava de cap peli. Però en vaig veient... (aquest semestre és deliciosament relaxant!) ^-^

Començo per dues que vaig veure fa ja bastant de temps i que se m'havien passat per complet:

1. My blueberry nights
2. La duda


La primera la vaig trobar encantadora. Són d'aquelles pel·lícules en les quals sents una mena de "feeling" amb els protagonistes. Bones frases, bons moments, una història maca...
En canvi, La duda, ecs. No la recomano pas. Aviam, els diàlegs són molt bons (diàlegs en torn del dubte i que al final tampoc s'aclara res) però la peli en sí... que voleu que us digui. A mi no em va agradar gens (per fi una peli que dic que no m'agrada!)

Les tres següents, m'han agradat molt (serà que no tinc criteri, ho sé)

3. The reader
4. El curioso caso de Benjamin Button
5. Gran Torino

De les tres, potser la que m'ha agradat menys és "The reader", tot i que em va agradar! No us diré de que va perquè perdria la gràcia (heu de veure-la vosaltres mateixos). És simplement la història d'un noi jove que manté una aventura amorosa adolescent amb una dona madura... que té un passat (fins aquí és el que posa l'argument oficial, i em quedo aquí mateix).

El cas del Benjamin Button (tot i passar de les dues hores), m'ha arribat a l'ànima :D. L'he trobat una peli ben feta i la veritat, veure a un Brad Pitt cada cop més guapu té la seva gràcia i encant :D~~~
Finalment, Gran Torino. Gran pel·lícula, com ja ens té acostumats aquest bon home cada cop més i més gran. És una pel·lícula per plorar, per riure, per patir, per pensar, per odiar... tot junt. O sigui que aquesta no us la perdeu, que és de les bones.

Per no posar una imatge de cada cartell, en posaré només un, el més maco (en el fons sóc una sentimental) (molt en el fons):
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails