26 de març 2009

Lendema'09!


Aquesta tarda he assistit al pase de curtmetratges participants a "Lendemà'09", a l'EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals)
Es tracta d'un concurs on et donen unes premisses i has de realitzar un curt de 5 minuts en un cap de setmana.

Hi havia quaranta-i-pico curts, però han fet dos grups de 30.
No sé qui ha guanyat perquè he hagut de marxar quan han acabat de projectar-los tots (si ho descobreixo, ja actualitzaré aquesta part ;D)(Curt guanyador: DADATUNA, grabat a Lloret :D!)
Les premisses d'aquest any eren:
.
- “El protagonista, en algún moment del curtmetratge, ha de tirar la canya”.
- “Algun personatge de la historia s’ha de menjar un plat de tonyina, sense tocar-lo amb les mans, i en una barca
.
.
Alguns curts molt bons i currats, i altres... doncs no tant. Però lo important és posar-hi voluntat!
Us poso dos vídeos: el primer és un dels que han participat a l'edició 2009. Dels que he trobat al Youtube, és un dels que m'ha fet més gràcia:
.
.
Per altra banda us deixo amb el curt guanyador de l'edició 2006, feta pel meu amic Uri i el seu equip :) (com a valor afegit, dir que la idea es va inspirar en una narració meva, que curiosament havia guanyat el premi narrativa breu de la facu, al 2005).
.

. http://www.youtube.com/watch?v=Ss-II_FPK6s

.

2 comentaris:

Orio Peñalver ha dit...

Doncs va guanyar el dadatuna!! El crup de la Irene, la Hana etc que van ver el curt a lloret. El del peix que cantava elvis!!! Jajaja el mago de la tele con varita de corazón.

Guillermiky ha dit...

el primer premi tant de ficcio com de documental per mi van ser molt justos pero el segon premi que el va guanyar Platun per mi es un pecat, gracies per valorar el nostre curt...els de produccio no el van valorar tan...per aixo no el volien posar jajajaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails