02 de març 2009

Dos llibres de pel·lícula (sense pel·lícula)

Llegeixo poc. I no sóc gaire seleccionadora.
Potser amb el cine m'hi miro més... però amb els llibres, reconec que moltes vegades tiro de best-sellers (m'he de fer l'harakiri per això? no crec...)

Últims llibres llegits:

1. Crepúsculo. Novel·la per a públic adolescent sobre vampirs. A mi no m'agraden els vampirs (no m'agrada la ciencia ficció). No he vist ni un capítol de Buffy Cazavampiros a la meva vida. No m'agrada el Drácula...
Però no sé. Crepúsculo m'ha agradat (potser perquè, al estar enfocada d'una manera juvenil, sembla un Harry Potter que mossega). Jo mai negaré que sóc fan de la literatura juvenil !

2. Diario de una ninfómana. Un altre llibre que s'ha venut com xocolatines a causa de la recent estrenada pel·lícula. Durant uns dies se'n va parlar molt perquè la xarxa de Transport Públic de Madrid va censurar-ne el cartell per tal de no ferir sensibilitats...
Cartell en qüestió (i portada del llibre):
..
En fi, que ja sabem que el sexe és més censurable que la violència...
Sigui com sigui, encara no he vist ni una pel·li ni l'altra. La de Crepúsculo em fa pal perquè el protagonista del llibre és un ésser perfecte i l'actor escollit deixa molt que desitjar. O sigui, que perd la màgia.
Sobre el diari, tampoc sé si veure-la. Segons la crítica, "hay mucho desnudo y poco argumento", pos no sé. Igual em quedo amb la versió del llibre. He de dir que la primera part és una mica avorrida, quan parla d'ella i les seves diferents relacions amb els diferents homes que van passant per la seva vida (o pel seu llit). La segona part del llibre és "més millor": podem veure una protagonista més sincera, més propera, més sensible.

Per gustos, colors!
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails