17 de març 2009

Diario de una ninfómana: la peli.

Ja vaig comentar fa uns quants dies que m'havia llegit "Diario de una ninfómana" i que no n'havia vist la pel·lícula. Ara ja sí.
.
.
Crec, no sé, que m'agrada més la pel·lícula. Però no sé. Falten moltes coses, moltes! Entenc que una peli ha de reduïr material, però en aquest cas han canviat també coses. Així per les bones! XD

La història es divideix en tres parts:

La primera part es basa en ella i les seves relacions amb diferents homes que van passant per la seva vida. Llibre: es fa una mica lent. Peli: dura lo poc i just.

La segona part és quan ella troba un home i s'enamora. A llibre s'expliquen mil i una raons per les quals la relació no funciona. Al llibre es salten les causes principals (això m'ha semblat una mica buit)

La tercera part ja és quan ella entra a treballa a un prostíbul (no estic dient spoilers, tot això ja surt al argument tant del llibre com de la peli). Es suprimeix el personatge important d'aquesta part i es dóna molta rellevància a un altre.

La peli acaba totalment diferent (bé, totalment no, però bastant, bastant...) (canvia el punt de vista de les coses, el punt de vista d'ella... el seu futur inmediat.. etc). M'agrada més el final de la pel·lícula.
.
Bé, no sé.
(La peli no és fa gens llarga ni pesada. Està prou bé!). Ara em faltarà veure la versió cinematogràfica de "Crepúsculo", aviam que tal.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails