11 de febrer 2009

Llicenciatura (II)

El 18 de setembre de 2008 vaig fer una entrada en aquest blog anunciant que la llicenciatura en Documentació no m'agradava gens ni mica (here)
Ara, cinc mesos més tard és probable que la meva opinió hagi canviat una miqueta.

Segueixo pensant que la diplomatura és 100 vegades millor (clar que això va a gustos, ho entenc!), però com que el monstre de l'estadística ja ha marxat (l'he matat!) i els algoritmes també s'han donat a la fuga, crec que m'espera un semestre força més tranquil que no pas el primer (pràctiques, pràctiques i més pràctiques).

Les assignatures que faig són les següents:

1. Administració d'unitats d'informació = Vé a ser com una mena de "PASID 2". Lo curiós és que tenim de professora a l'Adelaida, que en el seu moment va fer-nos catalogació descriptiva (i clar, la catalogació és una etapa de la meva vida que prefereixo no recordar, jajajaja)

2. Tècniques d'indexació i resum en documentació científica = Sembla una assignatura interessant... no sé, ja es veurà amb el pas de les setmanes. Aquí torna a passar una cosa semblant al cas anterior, i és que tenim a la Rosa Seguí i fins ara jo només l'havia vist fent classes de Serveis especials (i clar, són dues coses molt diferents!).

I de troncals ja no n'hi ha més. Les altres tres que faig són optatives. M'he escollit:

* "Disseny d'enquestes: usos i necessitats dels usuaris"
* "Gestió de la qualitat"
* "Unitats d'informació en un entorn municipal"

Les tres tenen bona pinta. Sobretot la última. Aviam com va! Aquest segon semestre es presenta més amè perquè l'Enric fa tres assignatures amb mi (les convalidables al nou grau) i a les optatives m'hi trobo a bastants coneguts.
Ja queda menys...
.

2 comentaris:

Soyyoeldani ha dit...

A mi ADMUNI em va agradar molt.Disseny d'enquestes gens.... deu, va ser un suplici (no per dificultat, sino perque no m'agradaba l'assignatura en si...)

I GQ, amb la Carina era genial!!!

Sort amb el nou semestre!

He de mirar les pelis que deies ahir!

Anònim ha dit...

Jo gestió de la qualitat ho faig amb la N.Balagué i també està prou bé.

Ja em diràs q tal les pelis... la veritat és que són maques! :) (no com "La duda", boh, quin pal...)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails