13 de febrer 2009

De turisme per Barcelona

Avui he fet de "guia turística" per Barcelona. Han vingut dues amigues de Galícia i he intentat, amb poc més de dues hores, mostrar els encants de Barcelona...
A elles les vaig conèixer al setembre del 2006: jo estava fent "pràctiques d'estiu" a la biblioteca catalana de Frankfurt i elles començaven el seu erasmus. El destí va fer que compartíssim residència i excursions (oktoberfest, heildelberg, koln...) (quins records més macos i qui bon temps vam tenir!)

Sortint del Zúrich (lloc de quedades universalment conegut) ens hem encaminat Rambla avall. A pocs metres hem girat a l'esquerra i ens hem trobat al Portal de l'Àngel, on hem fet camí fins la Catedral. Després hem anat a la Plaça Sant Jaume (fent parada a la plaça de St Felip Neri) i d'allà hem baixat a la Via Laietana per visitar Santa Maria del Mar. Tot seguit, el mar fins al Maremàgnum, passant pel caminet amb el submarí de Monturiol i un cop allà, tornada creuant el pont i fent una parada davant els mítics barcos de les Golondrines per menjar una crêpe de xocolata. Tot seguit, hem pujat per la Rambla una mica (fent parada al bosc de les fades) i a l'altura del Liceu, girant a la esquerra per introduïr-nos una mica en l'ambient del Raval (fent parada, clar, a la Biblioteca de Catalunya) i ja pujant, Macba, CCCB i acabar a la plaça Universitat.
He intentat explicar tot el que he pogut... anècdotes de la ciutat, fets històrics, curiositats, recomanacions...

No sé. Jo no sóc de Barcelona! sóc de Lloret! ;)


Pd. Mentre les esperava, m'he permés comprar dues samarretetes al "Lifties". Només valien 2.95 cada una! i són cuques... (val, la calitat dura dos dies, però bueno...):
.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails