18 de febrer 2009

Correfoc

No ho vaig comentar, però diumenge van marxar les meves amigues de Galicia.
Han pogut veure un trosset de la nostra cultura i tradició gràcies a les festes de Sta Eulàlia ("Festes de La Laia") i diumenge vam anar al correfoc que feien al voltant de la catedral!

M'encanten els correfocs, i mira que feia anys que no anava a cap...!
Us poso una foto. No és meva, no tinc fotos de cap correfoc... L'he trobat al Flickr, i com que allà són molt atents amb els drets d'autor, en deixo l'autoria:
..
Per lo demès bé.
Tinc una petita decepció amb una assignatura i m'estic plantejant acollir-me a l'avaluació única, però encara tinc unes dies més per pensar-m'ho. Per la resta d'assignatures, són una mica más de lo más: triar un tema o centre i fer-ne un desenvolupament.
.
Almenys podem utilitzar la nostra imaginació per fer coses interessants (és lo bo de que només siguin treballs: mai et trobaràs amb la censura presupostària real xD). Que s'ha d'implementar una aula multimèdia en un centre? cap problema,... fem la carta als Reis!

I ben aviat, més jornades. Aquest cop, de voluntària normal, por amor al arte, a les jornades de biblioteques escolars. Però bueno, ja en parlaré més endevant. Queden dies!
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails