23 de gener 2009

II Seminari ALFIN: biblioteca, aprenentatge i ciutadania

Entre ahir i avui s'ha celebrat a Vilanova i la Geltrú el segon seminari ALFIN, aquest cop organitzat pel COBDC i centrat en el lema "biblioteca, aprenentatge i ciutadania"
.

Hem estat només quatre els voluntaris de suport (Enric Zapatero, Antonio Martín, Júlia Castells i jo), però com diuen, pocs i ben avinguts. De totes maneres, no hi feia falta més gent! Era un seminari petitet, amb un centenar d'inscrits (potser una mica més, uns 130?). Ahir haviem de ser a Vilanova a les 8 del matí però la renfe va petar (q raro!) i vam arribar una mica més tard (la majoria d'inscrits i ponents van patir-ne igualment les consequêncies, exceptuant els que havien fet nit a la ciutat)

Què dir del seminari? M'ha agradat força. Algunes presentacions m'han agradat més que altres (sobretot les que es centraven en biblioteca pública i/o escolar), però en general ha estat prou bé i m'ha servit per sortir-ne amb les idees més clares sobre aquest tema (tant genèric i tant específic a la vegada...)
Per criticar podria dir diverses coses, però un blog no és el millor mitjà per fer-ho suposo. Només diré que alguns comentaris ens han tocat una mica la moral. Deixem-ho així.

Per la tarda de divendres (avui) hi havia programades unes visites. Nosaltres hem acabat anant per lliure a la biblioteca Armand Cardona, on hi treballa el Jofre (company de la facu) i ens ha fet una visita personalitzada :-D

He fet moltes fotos del seminari (vaja, sobretot de l'edifici, Neàpolis, súper maco jejeje) i també de la biblioteca. Potser seria hora de que treies la pols a la meva compta FlikrPro! O_o

-->Els materials presentats aquests dos dies s'han penjat a la web d'ALFIN (http://www.alfinred.org/blog). I ah, algunes de les fotos que hi ha a la web les hem fet l'Enric, l'Antonio i jo. Però clar, qui recorda als voluntaris...

Ara, en general molt bé eh!!!!! Ha estat una bona experiència :D
..
.Propera parada........ BOBCATSSS! I res de ser voluntaris eh! a presentar un pòster :D! Analysis of the agreements for education co-operation at the Library and Information Science Faculty of the University of Barcelona, 2005-2008: New labour market opportunities in ICT?
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Què us van dir als voluntaris? Algo semblant amb el que va pssar a FESABID?

Eli Ramirez. ha dit...

Què va passar al FESABID?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails