31 de gener 2009

BOBCATSSS Porto. [Cap.4]

I tot el que comença... s'acaba: ahir divendres va ser l'últim dia en terres portugueses!

Pel matí vam arribar justos per al coffe-break, i tot seguit, l'Enric va fer la explicació del nostre pòster in two minuts.
Analysis of the agreements for education co-operation at the Library and Information Science Faculty of the University of Barcelona, 2005-2008: New labour market opportunities in ICT?
.
.
Quan van acabar tots, vam baixar a fer acte de prescència. La veritat és que estava una mica mal organitzat, perquè van posar els pòsters abans i després ningú va baixar a la zona-poster per mirar-los (a part dels altres autors). Però bueno, el tema de l'organització merexeria una entrada a banda i ara no tinc temps ni ganes xD

Després, per no perdre el costum, vam encaminar-nos sota la pluja cap al menjador universitari per menjar arròs (ah, és que la pluja, va tornar....). I rapidament al acabar ens vam dirigir cap a la sala B-001, on la Candela feia la seva presentation (Perceptions on the use of electronic journals at Catalan universities: results of a qualitative survey)
..
I poc més ja... després va haver l'acte de clausura i ja poc a poc ens vam anar encaminant cap al aeroport. La pluja no va voler deixar-nos sols i ens va acompanyar fins al final, fins que l'avió es va desenganxar del país.

La veritat és que ha estat una gran experiència! Visca la UB! :-)
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs, quan heu arribat... ja veieu que també plou.

Anònim ha dit...

nena, he hagut d'entrar a aquest blog per veure la foto que vaig demanar abans de marxar... no hi ha dret!
amagoia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails