30 de gener 2009

BOBCATSSS Porto. [Cap.3]

Què intensos són els dies... però què ràpid passen!
Avui també ha estat un dia de no parar (i per variar, ens hem aixecat amb pluja).

Avui les sessions eren a una altra Facultat (Facultade de Letras). Arribar-hi també ha estat una mica xou, però ens en hem sortit força bé. Haviem de ser-hi a les 10 perquè ens haviem apuntat a un workshop, però resulta que ja havia començat feia mitja hora i nosaltres no ho sabiem!
(Aneta Ostrowska: WHOIS Librarian 2.0, creating a characteristic of librarian of the future). ha estat una mica fluix perquè es tractava només de posar-nos en grupets i escriure paraules que defineixen als librarians 2.0 en un paper groc, i després fer posada en comú.

Tot seguit, la clàssica (i esperada!) pausa-cafè. La veritat és que la varietat de pastetes no era espectacular, però s'agraeix ^^! I quan ha acabat, ens hem separat. El Jesús, la Constança, la Núria i la Candela han anat a "Education and Training in LIS", mentre que l'Enric i jo hem optat per anar a les "poster introductions", ja que és al que ens haurem d'enfrontar demà. Els pòsters estaven -generalment- molt bé. N'hi havia un que no complia les mides i quedava una mica cutre, però la dona sabia vendre's molt bé i ha portat carmelets per atreure a la gent (funcionava...).

Després ens hem reunit per dinar, al menjador universitari. Les facultats aquí són molt grans i els menjadors estan al quinto pino (i si plou, sembla ja el sexto pino).
Acte seguit ens hem dirigit a l'aula A2, ja que el Jesús feia la seva presentació: Practice and academy, or working as learning: internship course at the Universitat de Barcelona LIS Faculty.

~~~~~~~~

I després de tot això..... HA PARAT DE PLOURE I HAN MARXAT ELS NÚVOLS! Ha estat ideal perquè amb l'Enric i la Candela ens haviem apuntat al City Tour (visita programa per part del BOBCATSSS) i ha estat un luxe no haver-lo de fer sota la pluja...!
Però la veritat és que ha estat una mica "estafa" (o, "desil·lusió").... A veure, quan dius "city tour in the old town", que imagines? Nosaltres ens imaginàvem una ruta pel casc antic de la ciutat... però no....

--> Hem anat primer a un lloc on hi havia ruines romanes i d'altres époques (un lloc tancat molt petit, i no cabiem)(i això encara) però és que després ens han dut a una casa-museu: Museo Guerra Junqueiro. La gent crec que estava una mica agobiada, perquè ens han posat a dins d'una casa i ens han ensenyat com vivia aquesta gent al segle XIX... i de mentre a fora feia... BON DIA, que és algo que encara no haviem vist!
..
Quan ha acabat la visita en anat ràpidament a fer voltes prop del riu, i a visitar alguna visita de souvenirs :-)

Finalment, al caure la tarda-nit hem anat fent el previsible: primer ens hem posat en un bar a menjar alguna cosa i després ens hem reunit amb els altres tres per anar a una llibreria súper xula (merci Sílvia pel powerpoint! :D). Tot seguit hem fet alguna volta més i ja cap a les 9 ens hem posat dins un restaurant i hem menjat i menjat i menjat (els portuguesos menjen molt i molt!)
.

1 comentari:

Soyyoeldani ha dit...

Que guai eli!

Me n'alegro que t'ho estiguis passant tant b é (tot i la pluja!)

Passa-ho bé!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails