29 de gener 2009

BOBCATSSS Porto. [Cap.2]

Sóc inútil i torno a estar sense càmara de fotos. Em sento súper malament i sé que no hi ha paraules vàlides, però ho sento. Ho sento per tots els que vàreu fer possible que jo tingués càmara després de la ruptura de la meva a Londres i la compra fustrada següent. De veritat que no sé que passa amb les càmares de fotos. Ho sento molt. Ho sento de veritat.

Crònica breu del dia 2 (breu perquè ha estat un dia molt complet)

1 -- Arribar a la facultat on es feia el congrès ha estat tot un xou... primer, perquè pensavem que era a la facultat de lletres (a una punta de ciutat) (i en realitat era a la de enginyeria, a l'altra punta). I segon, perquè plovia a bots i barrals i hem arribat xops després de caminar força estona mig perduts sota l'aigua.
Però bueno! Finalment hi hem arribat i pel que es veu, molta gent arribava tard :-)
La conferència innaugural s'ha retrassat una miqueta i hem arribat just per veure-la. Lo bo és que després hi ha hagut una actuació folklòrica de la TUNA (a més els tuneros eren macos i divertits, ha estat tot un espectacle)
Seguidament hi ha hagut la pausa-café, on hem aprofitat per retrobar-nos tots i anar al punt d'informació per a què ens guardessin el pòster per divendres (dia en que l'exposen). Un cop ha acabat la pausa hi han hagut 3 xerrades més (algunes una mica.... mmm... lentes)

2 -- A les 13h hi havia la pausa per dinar. Dins la nostra bosseta d'inscripció, hi havia vals per dinar al menjador universitari, i la veritat és que estava força bé (i els preus, en el cas de que haguèssim hagut de pagar, eren extremadament barats). He menjat pollastre amb arròs, i la veritat és que l'arròs -tot i ser blanc i prou- era molt bo. Havia fet fotos però ara les estarà veient algú vés a saber on.

3 -- A la tarda hi ha hagut "visita cultural". La majoria de nosaltres (menys el Jesús) hem anat a la biblioteca municipal (Almeida Garret). Està enmig d'un parc.
La biblioteca està en un edifici molt maco i molt modern, amb espai per a exposicions, conferències i actes varis.
Ens han fet una introducció bàsica i després ens han passejat per les instal·lacions... Si bé el fons no és gens espectacular, si que s'ha de destacar la sala infantil, ja que és molt completa i té vàries seccions i materials (fins i tot jocs per jugar, al estil ludoteca).

4-- L'últim tram del dia ha estat: sortir de la biblioteca i buscar un llo calent per prendre alguna cosa i, quan ja eren dos quarts de set, marxar a la "wellcome party" (a la facultade de deporte).
Una mica de menjar i tuna de fondo amenitzant la velada. :-)
.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Odiarás la tuna o la amarás para el resto de tus días.

¡Me alegra que todo vaya genial! La verdad es que pinta toda una experiencia...


Virginia M.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails