01 d’octubre 2008

20a Gimcana de la Mercè: La crònica

El passat 27 de setembre, un grup d'intrèpids bibliotecaris van provar de participar en una de les gimcanes més grans del món: la gimcana de la Mercè.
1500 grups i una ciutat. El resultat? Encara no el sabem... i, tot i que no esperem ni estar entre els 100 primers, es pot dir que el balanç va ser força positiu i ens ho vam passar molt bé.

S'havia de dur un carritu de la compra tunnejat, i anar disfressats al mateix to. Nosaltres vam fer un carretó en forma de balcó i anàvem disfressats de veïns (una mica de cada) (Any Europeu del Diàleg Intercultural).
-
El joc va començar a les 16:20 aproximadament, quan a BTV es va anunciar la primera prova. S'havien de portar una sèrie d'objectes al control número 1 (Plaça St Jaume si eres un grup entre el 0001 i el 0500). Allà vam descobrir que la gent s'havia currat moooooooolt les disfresses i els carritus.

Els objectes eren: un culleró de cuina, una pilota feta de draps (20cm de diàmetre), una "huevera" d'un ou, dos ous i un tub de pasta de dents plè de ketchup. Allà ens van fer una foto al carro i la disfressa i vam haver de ballar un rap, juntament amb altres equips.
Tot seguit ens van fer entrar al Saló de Cent, on ens esperàven vàries preguntes plenes d'enginy (res complicat per sis professionals de la informació) ;-)
.(Bibliotecàries concentrades, don't disturb)

El següent control va ser a St. Martí. Allà haviem de dur una flor de paper, un casquet de jugador de waterpolo (casi ningú en va trobar...), una closca d'un LAMEL·LIBRANQUI (=musclu et al.) i una foto de tot l'equip dins un bus TMB.
,
Un cop entregats els objectes, ens van fer unes proves de tirar la sabata per sobre el nostre propi cos i desprès una mica de punteria amb objectes de diferents mides i pesos.

Finalment el tercer control va ser a la plaça Eivissa (Horta). Allà haviem de dur un ALGARICUS BISPORUS (=xampinyó), una sota de copes, un pam de fil de color rosa i una factura d'aigua de més de 300 euros (...).
Després ens van lligar als quatre i ens van fer passar un circuit: el primer nava amb la huevera al cap i un ou, el segon amb els ulls tapats, el tercer amb el paraigües i l'últim amb el carretó. Un xou. :-)
..
I més o menys així va anar la cosa.
L'any que vé, que es prepari Barcelona. L'invasió bibliotecària (vegeu tb DMF) s'establirà per les Festes de la Mercè! muahahaha
.

1 comentari:

Mariaina ha dit...

Va ser genial!! ^^ Ue ue ueee

PS. Visca la Pl. Eivissa i la gent del barri d'Horta :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails