08 d’agost 2008

Wellcome Collection & 80's Party !!!

Dia mogudet. Realment plou i fa sol quan al cel li dóna la gana, però sobrevivim als canvis climàtics diaris, jajaja. Cada dia em sento més integrada a aquesta capital europea. I love London, perquè és tan multicultural i urbana com Barcelona, però a lo grande.

Avui he anat amb l'Enric a un museu guai i desconegut totalment (and totally free): "Wellcome Collection".
Sir Henry Wellcome va ser un empresari farmacèutic, filàntrop, col·leccionista i no sé quantes coses més. Tenia afició per l'estudi del cos humà i la medicina, i això va fer que aconseguis una gran col·lecció de coses.
.
I la Wellcome Collection s'encarrega de difondre-les i fer exposicions al voltant d'aquestes temàtiques.
Doncs bé, hem nat allà per veure una exposició de esquelets de l'Edat Mitjana i hem acabat veien moltíssimes coses més (fins i tot hi havia una biblioteca especialitzada, JAJAJAJ).
Doneu un cop d'ull! : http://www.wellcomecollection.org/


I a la nit he nat a una "80's Party" !!!!!!!
..
Ho vaig veure en un foro i m'he posat amb contacte amb ells i he nat. Era un local ochentero total! Només fan festes dels 80's... la decoració amb llums de neó, pacmans, pósters del David Hasselhof (no sé com s'escriu però ja m'heu entés!), de Dirty Dancing... Equipo A...al lavabo una wonderwoman anunciava que era el de noies, i el terra eren quadradets lluminosos de colors!
Ah! i la música! la música... un éxit rera un altre! (es que m'agrada la música dels 80's, jajaja)
A més podies comprar perruques i micros lluminosos, guitarres de plàstic taronja i ulleres enormes en forma de cor...

El DJ era la canya, nava vestit de jugador de Rugby. Ens ha regalat un piló de xupa-xups de maduixa :-).

Per cert, he descobert també un bar súper xulo, a Notting Hill. He quedat amb una noia del foro aquest de Londres per anar cap a la festa, però abans m'ha dut a un bar prop de casa seva i és molt guai perquè el terra era tot amb sorra de platja, i al pis de dalt hi havia sofàs baixos amb música i ambient chill out. Coses curioses que es descobreixen!
Crec que cal una ruta Notting Hill però ja!!!! a més ho tenim a 10 minuts a peu. No hi ha excusa!


Bye! :-)
.

3 comentaris:

Soyyoeldani ha dit...

Doncs es veritat, ja fora hora de fer un intercanvi de mobils i mails!!! El meu es molt facil, només cal que afegeixis hotmail darrere del meu nick.... xDDD

Continua passant-ho igual de bé!

Anònim ha dit...

Si no fos perquè he de anar a Munic, us visitava per anar a veure els esquelets!

Eli Ramirez. ha dit...

Dani, si, el teu mail ja el tinc (per lo de la gincama de sant jordi i tal) el que passa es ke no et vam enviar mail perque vam pensar que no el miraries.

Greldaaaaaaaa Tranki, que la exposició era bastant petiteta :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails