04 d’agost 2008

Science Museum + "Carnaval del Pueblo"

Avui hem anat al Museu de la Ciència! :-) [Els museus són gratis ^^]

Hi havia moltes coses súper mones i interessants. Sobretot la part de l'espai i la part de la tecnologia diària (com canvien les coses en pocs anys!)
La part de l'espai tenia maquetes de naus espacials i explicacions sobre com viuen els astronautes quan són a l'espai. M'he trobat a un astronauta!:
.
-
Tot i que no és la primera vegada que m'en trobo per Londres (m'agraden els astronautes XD):
.
(la foto és del mes de maig, quan vaig nar amb l'Eva)

I per la tarda voliem anar a Candem, però vam veure a una web que avui hi havia un carnaval latino anual i mira, la curiositat ens ha portat al barri de Elephant&Castle. Curiosament, ens hem trobat una altra biblioteca! (nem a una per dia! xD).
Era molt petitona... tenia la part de nens a la dreta i la part d'adults a l'esquerra. Hem fet algunes fotos per dins (ja les pujaré al Flickr properament...!)
.
I res, finalment, el "Carnaval del Pueblo":
(Festa llatina més important d'Europa O_o)

I ja està. Plovia. Però ballaven igualment. Al final de la rua feien una festa en un parc i venien cantants latinos (no ens hi hem quedat pas). També hi havia fires (quina decepció: eren iguals! saltamontes, aladdino... jijiji) (per cert, mentre durava la rua, hem trobat la casa de Chaplin)
.
Voliem nar fins a Candem però plovent se'ns han tret les ganes. Un altre dia serà! Ens hem quedat per la residència rentant roba i veient un parell de capítols de la sèrie "The L World", que ens té bastant enganxats jejeje

.

3 comentaris:

Mariaina ha dit...

Guaiiiiiii Eli! Aqui tambe hi ha un Museu de l Espai pero mes des del punt de vista de la historia de l aeronautica, els avions, bla bla bla pero el de Londres no el coneixia i sembla molt interessant!

Gracies per fer-m ho saber. El proxim cop que hi vagi intentare acostar-m hi.

Eli Ramirez. ha dit...

Segur que el de Washington mola més! aqui només és una petita part del museu de la ciència en general :-)

però si vens per Londres, és prou recomanable!

Mariaina ha dit...

Uauuu... m agrada mes el punt de vista astronomic que no pas el de enginyeria aeria!! segur que hi anire, Eli! Gracies per la recomanacio

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails