18 d’agost 2008

The Photographers' Gallery

Hola hola!

Continuant amb la línia d'activitats gratuïtes que es poden fer en aquesta gran ciutat, avui hem nat a una exposició de fotografia.


The P
hotographers' Gallery is the largest public gallery in London dedicated to photography. From the latest emerging talent, to historical archives and established artists - we are the place to see photography in all its forms


Estaven fent la exposició de "Fashion in the Mirror: Self-reflection in fashion Photography".


Després hem donat una volteta però poc més, perquè començava a ploure i hem tonat a la resi a veure un altre capítol de "The L world" (ens té enganxats!)

Per cert, ahir vaig anar a una biblioteca super curiosa. Forma part de la xarxa de biblioteques públiques de Westminster, però com que està al costat del barri xino, doncs és una biblioteca totalment bilingüe, per donar servei a tots els xinesos de la zona. De fet, hi havia molts i molts llibres i tot tipus de documents en xinu!
És la biblioteca de Charing Cross. Us deixo la foto (on es pot observar ja que l'anuncien en els dos idiomes):

.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dons et semblarà una excusa tonta, però tinc els vostres blogs a favoritos al pc de mun pare, i un dia vaig pensar de posarlos al fotolog per a passarmi des d'allí. Ere un d'aquells dies que el fotolog li costa carregarse, vai posar el de l'enric i el teu li costave de carregarse. I com que al teu i puc entrar des d'un enllaç seu, mai penso en posarlo! I això que uns dies després vaig posar el del Pau.


el teu ara te'l poso tranqui! jaja

Lo de les biblioteques bilingües està de puta mare. a Lloret hu fan amb el català i l'anglès pels estius o què? :P

disfruta el que te quede! :)

Xavi tarda!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails