10 d’agost 2008

Oxford

Avui hem anat a Oxford.
Oxford és genial.

És diferent que Londres. Londres és urbana i ràpida. Oxford és com un poble gran on el temps sembla haver-se aturat.
M'agraden les ciutats que conserven l'encant de poble. Sense comptar amb la tradició universitària, es podria dir que Oxford és a Londres el que Girona és a Barcelona (o Viterbo és a Roma :-D).

I banda de ser una ciutat senzilla, la màgia dels "colleges" la fan del tot especial. La vida universitària es respira a cada cantonada. Oh, jo hagués volgut estudiar a Oxford! (no és per menysprear la meva facultat, però clar, ja m'enteneu XD!)

Però m'ha passat una gran desgràcia: un dels colleges és on s'havien gravat escenes de Harry Potter... (Christ Church), però només obrien pel matí i no ens hi hem fixat. M'he quedat sense Hogwarts. Però això, crec, té un significat ocult: el destí vol que jo tard o d'hora torni a Oxford ^^

Els camps verds il·luminen la ciutat i alguns dels colleges (de més alt standing) tenen, fins i tot, bosc privat amb cèrvols (tot i que no els hem vist).

La pluja ha estat un altre acompanyant del viatge, i m'ha molestat força (poden haver més senyals de que JO he de TORNAR a OXFORD?).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails