22 d’agost 2008

National Portrait Gallery + Regent's Park

Sabeu aquella agradable sensació de esperar-vos una cosa i que resulti molt millor del que pensàveu? això m'ha passat amb la Portrait Gallery.
És un museu de retrats de persones... jo m'imaginava un museu avorrit amb ple de quadres de reis que no coneixeria però ha resultat més interessant del q m'imaginava!

Hi he anat sortint del Cervantes.
Es divedeix en vàries parts, cronològicament:

Primer vé tota l'época Tudor (reis, reines, sirs i prínceps varis).. i després ja arriben les sales del s.XVII-XIX, on a banda de monarquies vàries, també hi ha persones conegudes per els seus descobriments científics, fets històrics o obres artístiques (Darwin, Shakespeare, Watt, et al.) (hi havia una exposició temporal de Charles I of England. M'han vingut ganes de saber-ne més!)

Finalment arribes al s.XX, on a banda de quadres de gent ja més coneguda (Sir Paul McCartney) comences ja a trobar fotos (destacat com a retrat del mes, hi havia la foto del Hamilton).
També hi havia obres no pictòriques ni fotogràfiques, com un retrat fet amb Flash i era un personatge que anava respirant, o un video del Beckham dormint.

La part més "guai" és la exposició temporal "Portrait Award 2008". Molts semblaven veritablement fotos!.

Aquí us poso un dels que més m'han agradat: Metamorphosis (a més l'autor és espanyol). Bé, n'hi ha moltes que m'han agradat, la veritat!

Quan he sortit feia molt de sol, com si fos agost! (oh, wait....)

He caminat i caminat, i caminat... he pujat fins a Regents Park. Que macu! Hi havia moltes flors i animalets! ^_^
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails