31 d’agost 2008

Last day

Aiiiiiiii que això s'acaba i em fa molta pena!
Ara ja no viure a poques parades del BigBen, ni esmorzare Crumpets, ni aniré a comprar al TESCO... A sobre, avui feia una calor enoooooorme (just ara¿???)

El dia ha estat força mogudet:

En primer lloc hem anat al museu de Londres (el museu de la ciutat). M'ha recordat una mica al Museu d'Història de Catalunya. Tal com ja ha dit l'Enric, el més interessant ha estat saber una mica més sobre el gran incendi que va afectar a les 4/5 parts de Londres l'any 1666.

Després hem anat junts a la millor botiga de Camden Town( la qual tinc totalment prohibit fer qualsevol comentari per ordres directes de l'Enric, o sigui que m'esperaré a la setmana vinent per dedicar-li una entrada com déu mana!). També hem nat a la lluminosa botiga Cyberdog, que, tot i haver canviat una mica des de l'última vegada que vaig nar, segueix sent tan sorprenent com sempre. Si doneu un cop d'ull a la web, sabreu per què ho dic!

Tot seguit hem dinat una mica i ens hem separat. He acabat veient dues biblioteques més (seré friki!) i una, era central de districte i incorporava un petit museu, on es feia un recull de la història del barri, fent molt d'esment als oficis (hi havia reproduccions de botiga, bar, perruqueria..). Molt monu tot! I ja després he baixat a Charing Cross... (m'he trobat un bus que m'hi portava, i de pas he passat per Little Itàlia, on tenen una esglèsia italiana i tot :-D)

Prop de Covent Garden, he descobert la botiga de carmels més guai del món! CyberCandy! Tenen begudes, galetes i llaminadures d'importació, sobretot de Japó i Estats Units. Perquè us en feu una idea, ... MIREU LA WEB! I, a més, us deixo amb una foto de l'aparador:
.
I ara, algunes coses de les que m'he comprat (i menjat, ja):
.

He continuat per Trafalgar... on feien una festa (sempre estan de festa allà!) i tot seguit m'he dirigit cap a la zona Big-Ben (que he passat bastant d'ella en tot aquest mes!).

Perquè no quedi dit, us poso la foto típica (he pogut enganxar tres busos seguits!) (més típic, ja no pot ser!)
.
.
I com a guinda final, un gran descobriment:

SIR JAMES BARRIE, autor de Peter Pan... vivia al nostre carrer! He vist la placa de casualitat (es que per Londres hi ha moltes plaques blaves on diu coses com "Sir James Barrie, 1860-1937, novelist and dramatist, lived here"). M'ha fet molta il·lusió.
L'admiro! M'encanta Peter Pan! I Hook és la meva pel·lícula preferida! Sense Barrie, (ni Spielberg) no hi haguès hagut mai HOOK!!
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails