19 d’agost 2008

Everyday is a rainy day....!

La pluja, definitivament, és inevitable.

Avui hem anat a una exposició que ha resultat ser un xurru. Segons la nostra web de referència (London is free), prop d'on vivim hi ha una expo d'art, i hem anat a mirar-la....
Resultat: obres d'art reciclades en l'espai que ocupa, perquè us feu una idea, menys que un lavabo stàndar d'aquests que trobem per la facultat. (Web de la expo, SaLon Gallery)

Vista en 2 minuts, l'Enric ha tirat cap a la resi i jo m'he encaminat a Notting Hill. El tenim ben a prop! He trobat botigues super frikis! en una venien ninus dels Barrufets, la Kitty, l'Snoopy... súper cucu tot! *_*. I, tot i que sembla que porti un radar, m'he trobat una biblioteca (en serio que no les anem perseguint!)
.
Notting Hill Gate Library. La veritat és que aquesta era maca. Estava ubicada dins una casa d'aquestes típiques victorianes, i a dins hi havia quadres penjats i tal (és una casa convertida en biblioteca)(la sala de novel·les era el menjador). Avui, us poso fotos de la secció infantil :D (sóc una friki, ho sé, no cal que m'ho recordeu):Després de donar moltes voltes, m'he dirigit al centre. He passejat per la zona pija de "My Fair". És una de les zones més ultra pijes que us pogueu imaginar (amb tot de botigues de marques conegudes i cares). Moltes d'elles, tenen l'escut de la corona: això vol dir que són proveïdors oficials de la reialesa et al. Ex: Rolex.

També m'he trobat la casa on va morir Händel. Era alemany però poc després es va nacionalitzar com a britànic. Va morir a Londres al 1759.
Curiosament, just al costat de la casa de Händel, hi ha la casa on Jimi Hendrix va viure durant un any de la seva vida (1968-1969). Va morir un any després, ofegat pel seu propi vòmit.

He anat fent voltes i ha començat a ploure. I m'he mullat. Però ara ja està ^^ (estic sobrevivint a Londres sense paraigües... i per 11 dies que queden, I will survive!)

Fins demà :)
.

3 comentaris:

Pau ha dit...

Miss Eli!!!

Ja veig que tu i l´Enric us passeu el dia fent turisme eh??? A Londres teniu de TOT, no us podeu queixar eh??!!!

Frankfurt, ja ho saps, es veu en poc de temps, així que hem d´anar a fer turisme fora de la ciutat!! jajajaaj

Demà, seguint la teva recomanació i la de 100.000 persones més, aniré a Heidelberg. En tinc moltíssimes ganes!!! A veure què tal...

Fins molt aviat, mutller! ;-)

Anònim ha dit...

Ciao reina! jo et continuo seguint eh :D, que maca aquesta sala infantil
Petonets
Silvia

Mariaina ha dit...

Que xuli, Eli! Aixo del temps una mica rollo... recordo l any a Wales tambe era una micarrona aixi pero no hi havia cap problema perque podia ploure i al cap de 5 minuts sortir el sol (o no) pero bee, el paisatge super verd ho pagava tot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails