29 d’agost 2008

Dia complet (molt complet)

Definició del dia: dia complet.


M'he aixecat més aviat del costum i he anat a Leadenhall Market. Tenia ganes de fer-hi una mini visiteta perquè allà s'hi van gravar escenes de Harry Potter (callejón Diagon).

La veritat és que me l'imaginava més gran :-)

... Després he nat al Cervantes. Tal com explica l'Enric al seu blog, ja comencen les "despedides" i fa una mica de pena. Avui he dit adéu ja a dues persones, perquè demà no treballen.

El David (el bibliotecari) ens ha convidat a dinar a les tres: a la Núria (que porta ja un parell de mesos de pràctiques i s'hi quedarà un parell més), l'Andrea (alemana que ha vingut ara fa poc i es quedarà dos mesets) i a mi. Hem anat a un restaurant italià de Victoria Station, i la veritat és que he menjat molt a gust! Hi havia lo de "All you can eat" a preu fix i barat, i m'he atipat de macarrons i trossos de pizza ^_^ !
.

I res, quan he sortit de treballar, m'he encaminat a la Tate Gallery. Està a la parada de "Pimlico" i just quan he sortit (com no!) m'he trobat una biblioteca. He fet alguna foto però tampoc tenia res especial a destacar, o sigui que res (algun dia pujaran al Flickr). M'ha fet gràcia perquè a la sala infantil estava aïllada al pis de dalt i, quan he entrat, estàven fent una festa!
Els nens cridàven, hi havia música, tothom tenia un plat de plàstic a la mà amb un tros de pastisset, ... inclús la bibliotecària duia un barret festiu! (serà la nova moda de... "Celebra la teva festa d'aniversari a la biblioteca"???)

Bé, el cas és que he arribat per fi a la Tate, i m'he donat una volteta. Lo que més m'ha agradat ha sigut una obra visual on sortia una mà tancant i obrint un interruptor... i la llum s¡apagava i s'encenia en funció d'això... jajaja (crec que era un recopilatori dels polèmics premis Turner, d'art frikicontemporani)

I després he caminat i caminat i caminat.
He nat al Global Theatre Shakespeare (només per fora). És un teatre que s'ha construit a imagen y semejanza d'un que ja existia centenars d'anys abans...
És un teatre rodó i fan obres de Shakespeare. L'escenari està abaix i al mig de la rodona, i la gent dreta al voltant, en diferents pisos. Un parell d'imatges:
.

Després he fet una de les coses que més m'agrada: anar a una parada de bus i mirar si alguna de les parades em sona, i deixar-me emportar. He arribat a Marble Arch i he comprovat que el famós "Speaker's Corner", només és els diumenges T_T

Finalment, i per no deixar el dia a mitges, a la nit he quedat amb la gent de forolondres per anar novament a la festa ochentera. Es que mola tant la música! Us poso una foto (que no sirva de precedente). Les ulleres no són meves! (el micro sí....):


(és que el micro fa llumetes de colorins i tal...)
,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails