06 d’agost 2008

Carnets!

M'hauré d'empassar les meves pròpies paraules: he trepitjat novament una biblioteca xDDD
Però ha estat per fer-me'n el carnet! :-)

Per tenir carnet de biblioteca has de residir a UK, i portar una factura del pis i bla bla bla, però a la residència si ho demanes et fan un paperet i amb allò vas a la biblioteca i t'ho fan. He anat sola i m'han entès, per tant: it's toooooooooo easy.
M'han fet omplir un paperet (que vull de la biblio, quina raça sóc, i dates personals comunes...) i després me l'han donat. Ha estat a la biblioteca de Paddignton, la que vam anar ahir.

Books are free, però tot lo altre s'ha de pagar. Però vaja, tenint la biblioteca del IC a l'abast, fer-me el carnet de la biblioteca ha estat quasi bé un souvenir bibliotecari. Lo bo és que em serveix per totes les biblioteques de Westminster (casi bé la zona 1 de London). I com a curiositat, dir que si agafo un llibre aqui i el torno a una altra bioblioteca de la xarxa, no passa res!

A més, avui tb m'han donat el carnet de biblioteca del IC. ÉS GUAI perquè tenen moltes pelis i TOT ÉS CINE ESPANYOL (sempre me n'he declarat fan!).
-
Pel vespre hem descobert que la resi està plena d'espanyols i, no només això, sinó que tb hi ha alguns catalans. Hem estat un rato amb ells fins que tothom ha anat a dormir.

Jo tb marxo ara a dormir. Tinc mails pendents, I know...
Recordeu que hi ha l'altra versió dels fets, el blog de l'Enric


2 comentaris:

Mariaina ha dit...

Tinc una pila de punts per intercanviar en tu! Pensa a agafar-ne tambe, ok? Que guai que et puguis fer carnets de la biblio tan facil... per aqui es mes complicat! Et demanen com a minim una nomina, una factura del pis o alguna cosa oficial.

Que bo lo de l Ibermarc!! Es genial, Eli que tinguis la oportunitat de coneixer un altre format. Aprofita-ho al maxim!

Eli Ramirez. ha dit...

ei ei! si, tranki, que de punts en tinc ja forces i també moltíssims de repetits! al setembre fem una KDD d'intercanvi :-)

l'iBERMARC s'assembla molt.... jajajajjaaj

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails