14 d’agost 2008

Camden

Camden és un d'aquells barris que sorprenen.

Havia quedat amb l'Enric però ell ha nat a veure una exposició de la Madonna a Brixton i després no es trobava molt bé. Però tenia ganes de terpitjar Candem Town i cap allà que he anat.

He començat a caminar amuuuuuuunt i avaaaaaaaall, per carrers paral·lels, vorejant el riu, fent algunes fotos, etc.
I després he seguit caminant cap abaix. No està tan lluny del centre... he baixat, he baixat i m'he trobat amb King's Cross, i al cap de res, el British Museum.
Evidentment, com si d'un iman es tractés, m'he trobat una altra biblioteca (conclusió: n'hi ha mils)

I re... he anat a parar a Oxford Circus i semblava que havia passat alguna cosa (policia, bombers, entrades de metro tapades...) aviam demà que diu al diari...

Bueno no m'enrollu més.
.
Per cert, al Cervantes m'ho passo molt bé. De tant en tant venen estudiants a fer pràctiques durant un parell de setmanes i ara hi ha un noi i una noia. Ells no cataloguen però avui la noia (que és russa i parla rus, espanyol, francès, anglès... etc) diu:

QUIERO CATALOGAR
No quiero poner pegatinas porque yo quiero aprender a catalogar i ser más útil y parecer más inteligente, enseñame a catalogar!!!!!!!!
Quiero catalogar
Quiero catalogar

:-)

Divendres entre la Núria i jo (la Nuria és de la facultat de Granada, tb de BiD) li ensenyarem quatre coses bàsiques per catalogar. Ja veieu! fins fa poc odiava catalogació i ara seré profe per un parell d'hores JAJAJAJAJAJ
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

a saber tu de profe! jajaja

enmsenyali a catalogar lleis i la 21.1b1 (ere aqesta??), a veure si es canse la russa!

Us vai llegint, pero tinc una mà enguixada i em fot un pal terrible escriure, però vamos, ja vec lo important, que us u esteu passant de puta mare cabrons!

Soc el xavi tarda!jaja

Eli Ramirez. ha dit...

Òstia Xavi

21.1b1????

ÉS LA 21.1B2, 2! 2! 2!

jijiji

Ja he llegit que tenies la mà fatal (en el multimail aquest d'aquesta tarda)

millora't i vigila no et trenquis res més!!!
:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails