24 d’agost 2008

Cambridge!

Dia dedicat a la ciutat universitària de Cambridge.
Aquí van estudiar celebritats com Newton, Lord Byron o Darwin, així com també actors com Emma Thompson o Hugh Laurie (el de House).

Recordeu quan vaig dir que Oxford m'havia encantat? Cambridge no es queda gaire enrera! és bastant similar...
Oxford va tenir, bàsicament, uns quants problemes: plovia (molt), feia fred, feia vent, em va venir la regla, se'm va trencar la càmara de fotos el dia abans i nava sense càmara, ens van tancar el college de Harry Potter... etc. Sort que la ciutat era preciosa :_)

Però avui Cambrigde m'ha fet recordar que existeix vida tranquil·la a UK més enllà de Londres...!

Havia d'anar-hi amb una amiga (l'Enric s'ha quedat per Londres, podeu llegir-ho al seu blog!) però la pobra s'ha trobat malament tota la nit i no ha poogut venir.
Jo igualment hi he anat... i realment, us aconsello que si algun dia veniu per aquí dalt, no us la perdeu!!!
[Perquè no hauré nascut britànica i rica?] La UB és un xurru XD

La majoria de Colleges si els vols visitar, has de pagar. El més maco i car és el de King's College (no he entrat). Només he pagat per el de St.Johns, perquè era 1,20 pounds i mira, tampoc m'arruinaré pas, jajaja

El Queens College's té un pont que s'anomena el "Mathematical Bridge", q van construir-lo al 1749 sense utilitzar claus ni turnillus (tot i que a mesura que ha nat passant el temps, si que n'han posat).

Us poso la imatge perquè us en feu una petita idea.


Lo maco que té Cambridge són les barquetes aquestes típiques. Com que avui feia un bon dia, tothom nava dalt d'una barqueta.
Són visites que duren 40 minuts i es fan a través del riu, i així pots passar pel costat de diferents colleges i esglèsies. El problema? 10 pounds. A més, estava sola! XD

I res! que m'he fet un fart de caminar. M'he comprat un mapa per 0.50 punds i la veritat, era més artístic que pràctic (era amb dubuixets) era només del centre i en un moment donat, caminant sense rumb m'he trobat sola, en un lloc sense turistes... i un home m'ha dit que estàvem fora del mapa ¬¬'

Però guai, en serio, és una ciutat molt maca. Molt a l'estil Oxford :-) (si haguès nat primer a Cambridge, haguès dit que Oxford és molt a l'estil Cambridge).
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails