22 d’agost 2008

The boy in the striped pyjamas

Segona entrada ràpida i "off-tòpic"
.
.
No sabia que en feien una pel·lícula!
... Tinc ganes de veure-la. El llibre em va agradar molt...

Per altra banda, vaig veure fa poc una altra pel·lícula que em va encantar: "Sin tí".
Tracta d'una dona que es queda cega arran d'un petit accident domèstic (veure més informació de la pel·lícula).

La veritat és que són pel·lícules d'aquelles que et fan pensar... perquè no sabem el que tenim fins que no ho perdem. I a vegades són tonteries! És com per exemple, quan aquests 22 dies que porto per Londres cada dia intento visitar coses... després penso: de Barcelona i Catalunya no n'he vist ni una tercera part.
Cal haver de sortir a l'estranger per adonar-se que també a quatre pases de casa tenim milers de coses per fer i per veure? (ara no estic dient que no s'hagi de viatjar, eh! no!). Viatjar, per mi, és una de les coses més maques en aquesta vida, però bueno, no sé si m'explico.

La vida és curteta i s'ha d'aprofitar! [Carpe diem, memento mori]

Que tingueu un bon dia (aquí, per variar, no ha sortit el sol) Trobo a faltar alguns conceptes com "sol", "platja", "calor"...
Calor he dit? que era això? Crec que era una sensació extranya... com era? ah, crec que és quan et posàves samarretes de tirants i tot i així te les volies treure perquè t'ofegaves...
.

3 comentaris:

Mariaina ha dit...

Uauuuuuu, jo tampoc sabia que en feien la peli. a mi el llibre nyenye n he llegit una pila d aquesta linia i me n havien parlat forca be aixi que tampoc em va semblar tan extrodinari! Be, apart d aixo, jo tinc ganes d anar a veure Vicky Cristina Barcelona, ja us dire que tal!! Algu l ha vist per aqui?

Eli Ramirez. ha dit...

Jo es que amb aquest títol, ja em fa una mica de por! (dic la de "Vicky Cristina Barcelona") jajajaja

l'aniràs a veure a BCN?

Mariaina ha dit...

Doncs no, havia pensat anar-la a veure a DC, a Washington DC, i com a bona amfitriona de la ciutat havia pensat fer una quedada amb gent d aqui per a veure-la i a convidar-los que vinguin a Barcelona, com no!

:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails