08 de juny 2008

Més pel·lícules...

.Seguim amb les pel·lícules (feia tant de temps que no en veia cap, que ara tinc una sobre-acumulació!) Em sento súper culpable de no haver començat encara amb la memòria del pràcticum... (si la deixo pel setembre, que passa? -_-)

1. Ella es el partido

Horrible. No la mireu.

Aviam, no és la típica peli que jo desitgi veure, però a la meva germana li van tocar dues entrades per anar al cine, (cortesia de discoteca St.Trop) i vaig anar al cine amb ma mare.

A ella li agraden les comèdies-romàntiques, per tant, vaig descartar Indiona Jones, IronMan i les de por i misteri. Estava entre aquesta, la de las Vegas (que m'hi vaig negar) i la de "La boda de mi novia" (que començava mitja hora més tard i també va quedar fora de plans)

La peli és carrinclona, absurda, somnífera i patètica.
Apta només per fans incondicionals de George Clooney.

.
2. Días de cine

Segona cutrilada que em trago aquest cap de setmana (amb pelis així, perquè no estaré fent la memòria del pràcticum??).

Decideixo mirar-la perquè adoro el cine espanyol... però el de qualitat. Aquesta peli no s'aguanta per cap costat, els trossos tristos fan riure i els trossos còmics fan plorar de lo penosos que són.

Interpretació, guió i escenografia per tirar a les escombraries..
3. Todos estamos invitados

I per fi una pel·lícula com deu mana.

M'ha agradat molt, tot i que potser li falta una mica de suc.
Trobo que és un tema que està poc tocat en el cinema fet al nostre país (el conflicte basc, les víctimes d'ETA, el silenci i la falta de llibertat d'opinió en molts ambients ....)

La pel·lícula té dos protagonistes: per un costat un etarra (Óscar Jaenada) que desprès d'un atac armat queda ferit al cap i perd part de la seva memòria) i un professor universitari (José Coronado) que critica sense por les accions de la banda terrorista.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fes la memòria i oblida-te'n, va ;-)

I felicitats pel portàtil i per la fotografia BID!

tidusin ha dit...

Anda que anar a veure a la vomitiva de la Renee aquesta i no la de la Cameron, amb lo divertida que es!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails