28 de juny 2008

Mosquits

A mi els mosquits no em fan mal: em molesten.

Hi ha gent (per exemple, a la meva germana) a qui els mosquits els hi fan autèntiques mossegades amb conseqüències molt grans: bony inflat per uns dies, picor extrema, etc etc.
A mi la reacció del mosquit em dura màxim 10 minuts PERÒ els odio!

Aquesta nit, dormia plàcidament quan de cop he sentit ZZZZzzzzZZZZZZzzzzzZZZZ a prop de la orella, i, tot seguit, he obert el llum histèrica amb la intenció de trobar el mosquit quiet en una paret i matar-lo d'un cop de puny.
.

Però no hi ha hagut sort: no l'he trobat!!! Així que m'he dirigit a la cuina i he agafat el esprai mata-mosquits i n'he tirat una mica per la meva habitació.

Mentre esperava a que s'evaporés una mica per a poder tornar a dormir, m'he fixat en el meu cos: la mà em picava (tenia dues picades!), l'ombro em picava (tenia una picada) i la cama dreta tb em picava (una altra picada).
Odio estar desperta quan em piquen perque llavors no paro de rascar-me ¬¬. Tot i així, per sort, aquest matí no en quedava ni rastre.
.

5 comentaris:

tidusin ha dit...

son asquerosos!!! jo he portat tota una setmana una picada de 3 cm de diàmetre a la cama! a sobre cerdanyola es l'epicentre del mosquit tigre XD

Eli Ramirez. ha dit...

jajajaj

Vaja, em sap greu.

A mi al pis de Cerdanyola no crec que em piquin tampoc, perquè la meva companya de pis n'és víctima permanent i suposo que aniran cap a ella....

O_o

Anònim ha dit...

Hola :D
A mi em molesten, y molt!
Fa una setmana vaig estar de campament amb uns coleges y em vaig pasar com mitja hora persegin un mosquit amb la llum del mobil xD
Quina rabia!
Ara, al final no va sobreviure
mhuahahaha

Eli Ramirez. ha dit...

jejeje

Muerte y destrucción al mosquito!!!!

són odiosos!!!

Soyyoeldani ha dit...

A mi tb em fan una mica de no se que.... es aixó, no només fan mal, sinó que a sobre molesten!!!

DOncs lo del sopar he anat demanant a gent però no hi poden anar... així que continuo buscant i a veure si tinc sort... xq em sembla una bona idea!!

Una abraçada!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails