05 de juny 2008

Dues pel·lícules...

Vull comentar dues pel·lícules: una que he vist avui i una altra que vaig veure ahir (aah! com es nota que he acabat el pràcticum....!)

Hacia rutas salvajes (Into the wild)

Tot i que dura força estona (i a estones pot arribar a ser una mica pesada, pel meu gust) la pel·licula enganxa.

Tracta de la vida de Christopher McCandless, un noi de 23 anys que, un cop acaba els seus estudis universitaris, empren un viatge solitari cap a Alaska.

Sense avisar i exposat a qualsevol cosa, no es pot negar que el noi va viure la millor experiència de la seva vida.

Sincerament, els paisatges són espectaculars, i la interpretació de Emile Hirsh no deixa indiferent (aquest noi val, val!) (jajaj). Està dirigida per Sean Penn.
La pel·lícula esta basada en fets reals. No us diré com acaba però si clikeu al enllaç que us he posat al principi, podreu saber-ne el final. És molt maca i encomana les ganes de viatjar i veure món, la veritat!
-
.
La niebla
Fa escasos minuts que he acabat de veure-la.
Quina angoixa...

La pel·lícula està basada en una novel·la d'Stephen King, on alguns dels habitants d'un poble es queden atrapats voluntàriament a dins d'un supermercat a causa d'una extranya i amenaçant boira...
I no diré res més.

Jo l'he vist amb les llums apagades i embolicada amb l'edredon, i ho he passat fatal. M'he espantat (i sinó he cridat és perquè no tinc per costum fer-ho), he patit i he plorat. Et manté la tensió alta des del primer minut fins al final.
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails