28 d’abril 2008

Un nou blog?

Cada cop que cliko sobre el botó de "crear nuevo blog" penso: aquest cop si, aquest cop serà el meu blog definitiu... però sempre acabo creant blogs especialitzats en un sol tema i oblidant-me del dia a dia!

Vull tenir tot en un mateix lloc. Vull que, si marxo de viatge, poder posar les fotos i els comentaris en un sol lloc. I el mateix vull que passi si vaig al cine i vull parlar de la peli, si descobreixo una botiga genial a Barcelona i vull recomanar-la, si llegeixo un llibre, si començo a treballar en un lloc nou, si escolto la millor cançó del món...o si vull, perquè no, parlar d'algún tema que afecti a la ¿meva professió? (eh, ja em queda poc).

Tals coses les puc posar al fotolog, és cert, però és un format que em cansa molt i m'ha cremat bastant (sempre he dit que sóc més de blog que de fotolog!). El fotolog està bé però acaba sent com una mena de obligació: una foto al dia, actualitzar, respondre el que et diuen els altres, visitar els seus fotologs i deixar un missatge (que de tant en tant ho faig, clar! però ja no hi dedico tanta estona com abans).

Vull un espai per mi, un espai propi. I és (i serà) aquest que començo avui. Vull, si, tancar una etapa i començar-ne una de nova.

En els propers dies tancaré el Blogdeldivendres. Veig que meitat de les coses que hi ha les podria dir en aquest mateix blog, i l'altra meitat, poden anar perfectament al Blogdeldijous (blog que NO tancarem i que continua tant viu com el primer dia ^^)

I aquí acabo el rollo.
.
..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails