29 d’abril 2008

Qui vol un gelat?

Treballo repartint diaris gratuïts. Metro.
Bé, podria quasi dir que "treballava", perquè demà ja és l'últim dia! :-)

El cas en que és una feina amb la que et pots trobar moltes coses: gent que t'esquiva per no agafar-te el diari, persones que venen cap a tu amb un somriure, ... els que diuen gràcies, els que diuen "dame un par más", els conductors d'autobus que paren a prop i esperen que els hi portis un bon grapat... M'he trobat amb bojos, amb persones que t'expliquen la seva vida, amb gent gran que abans de descarregar els diaris ja estan esperant a recollir-los,...

Avui era el dia dels gelats gratis.
No és raro trobar promocions: de tant en tant una empresa es posa en contacte amb alguns dels diaris gratuïts i ale...! Sense anar més lluny, divendres el diari Metro regalava "Graninis"; mentre que a pocs metres, els del Què regalaven Kit Kat's. Un esmorzar perfecte ;-)

I avui gelats. A ple sol, a mitja tarda! Una experiència força curiosa: heu provat algun cop de posar-vos a repartir gelats de manera gratuïta a plena Plaça Catalunya cantonada Portal de l'Àngel? Els guiris se't tiren a sobre sense saber de què és el diari... els nois i noies s'agrupen en massa...en fi. Ja se sap! ;-)
-

Ens han regalat una caixa (de 12) a cada una de les que repartíem :-)
.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

12 gelats per a tu?? I te'ls has menjat tots?? Sense compartir? ai ai ai.................

Anònim ha dit...

Ei Eli,

Quina gràcia trobar-nos ahir! No sabia que tenies gelats, cada dia amb els diaris gratuïts donen algo diferent (formatge, aigües esportives, gelats, xiquets...) moooooooooola, yeps yeps yeps ^0^

aina.

Eli Ramirez. ha dit...

eiii aina! jajaja
Els gelats els donavem dimarts, a la tarda.

Ahir quan ens vam trobar no donàvem res, però els del 20Min estaven regalant "isostars". De fet, encara men van sobrar uns quants i els tinc a la facultat (xDDD) (ja és com una extensió de casa meva allò! jajajaj)

No, ara en serio, es que pesàven molt i em feia pal carregar fins a casa. :-)

Anònim ha dit...

Sí, ja vaig arreplagar uns quants i els vaig repartir però no me'n recordava del gust, eccs...no recordava que no m'agradaven, hehe :-)

Records,
aina.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails