28 d’abril 2008

Ex-erasmus a Caravaca

Tinc una simple sensació: quan una persona gaudeix d'una beca erasmus en un determinat període de temps, aquesta persona es converteix en "ex-erasmus" la resta de la seva vida.

Aquest cap de setmana m'han vingut a la memòria molts records de moments viscuts. El meu erasmus va ser a Viterbo, una petita gran ciutat situada a 80km de Roma. Si haguès anat a parar a la capital, segurament no ens haguèssim conegut tot els erasmus de la ciutat i segurament encara estaria hipotecada. xD
.
,
Aquest cap de setmana ens hem reunit uns quants, a terres murcianes (Caravaca de la Cruz). La sensació era molt rara: semblava en tot moment que al sortir al carrer la gent ens parlaria en italià, com quan estàvem allà.

Ha fet un sol de la òstia, com si fos ple estiu. Aquí una foto amb tots els que erem (alguns mirem cap amunt perquè vam posar dues càmares). La casa era genial! Enormeee, a ple centre. Llogada i ben barata.
.

Fins i tot teniem esmorzar "a la viterbese":

.


(Per que dos dels que erem van anar fa poc a Viterbo i van comprar aquestes galetes al Coop, [Ipercoop], el nostre supermercat de referència en terres italianes)

I re... eren festes (pre-festes). Havia molta gent.

Que més dir? I wanna be an Eramus/Exchange student the rest of my life!!! (és un grup del Facebook això jiji)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails