04 de març 2021

Sèries 2021 (gener-febrer)

No negaré que al 2020 vaig veure una quantitat desmesurada de sèries, com quasi tothom de fet, hehe. Però bé. El 2021 segurament la cosa sumarà menys títols, cosa que ja està bé, segurament, no? Tanmateix, de moment aquests primers dos mesos deu ni dó, sobretot al gener.

Aquestes són les sèries que he vist (per ordre d'agradament)

1. COBRA KAI (ÉS LA MILLOR I PUNT)
2. VITALS
3. LA VENENO
4. EL DESORDEN QUE DEJAS
5. LOS FAVORITOS DE MIDAS

Aviam, COBRA KAI.... PERQUÈ NINGÚ M'HAVIA DIT QUE ERA TAN BONA?????? per als despistats: és la continuació de KARATE KID trenta-i-pico anys després. Els mateixos protagonistes: en Daniel San i el Johnny, que ara segueixen rivals i tenen fills i munten també dos dojos de karate (acadèmies) i bla bla bla. No cal dir massa cosa, només una: SI EREU FANS DE KARATE KID, HEU DE VEURE COBRA KAI. Són tres temporades... me la vaig polir en una setmana, no digo más.


La següent de la llista és VITALS, que de fet no és una sèrie-sèrie, sinó un documental de tres capítols rodat al Parc Taulí de Sabadell durant els mesos forts de la pandèmia. Una feina excel·lent dels professionals i de l'equip de gravació. Pell de gallina i admiració absoluta per als professionals que tenim. (per cert, és la primera sèrie d'HBO en català).

Pel que fa a la tercera posició, LA VENENO, només dir que tenia molts molts molts dubtes en si veure-la o no. No és el meu tipus de sèrie i, sincerament, de La Veneno en sabia lo just i menys (a casa meva no miràvem els programes que la van llançar a la fama). Però tothom en parlava molt bé i vaig fer el pas. Em trec el barret amb la feina dels Javis per donar a conèixer la seva figura i denunciar en certa manera tot el circ que es va muntar al seu voltant (estem d'acord que ella ho buscava, no dic que no) però que se'n va fer un abús i que la seva vida va ser un continu desengany tampoc ho podem negar. La sèrie et fa plorar de riure, de ràbia i de tristesa. Realment, val la pena. I ah! amb un MUNT de camos, amigues seves, (i actors i actrius súper ben trobats!)


La del DESORDEN QUE DEJAS està basada en un llibre (que no he llegit). Sincerament, em va enganxar de mala manera. No podia deixar de veure capítols. Va d'una professora que arriba a un institut per substituir  a una profe que ha mort recentment i bé, poc a poc va descobrint que en realitat es va suïcidar i que hi ha tot un misteri al darrera. Està a Netflix. Realment ho penso fredament i potser la sèrie no n'hi ha per tant, però està muntada d'una manera que necessites saber més i no parar de veure capítols, hehe.

Per últim, també de Netflix, la de Los favoritos de Midas. Us la podeu saltar, no val massa la pena. Va d'un home que té molts diners i que comença a rebre cartes anònimes on se li reclama pagar certa quantitat de diners sinó vol que comenci a morir gent. En aquest cas em va passar totalment al contrari: no trobava motius per seguir veient més capítols... però com que només eren sis en total, me la vaig empassar sencera. Pensava que potser al final de tot la cosa milloria... i no gaire.

5 comentaris:

Roselles ha dit...

L'1 de gener els de casa el vam passar veient TOOOOOOTA la tercera temporada de Cobra Kai (era el dia de l'estrena). Nosaltres som super fans, però es que la meva filla de 7 anys encara ho és més. Qui ho anava a dir fa 30 anys que seriem de l'equip Johnny Lawrence FOREVER!! És genial i molt recomanable, com dius tu ÉS LA MILLOR I PUNT XD

Sergi ha dit...

Segueix sent espectacular com tant tu com jo mirem una bona quantitat de sèries cadascú, però gairebé mai no coincidim en cap títol! N'hi ha moltes, però no tantes! Amb el que va d'any jo he mirat 8 sèries diferents i cap coincideix amb les teves. Ho trobo increïble!

Pons ha dit...

Prenc bona nota de les sèries que mires perquè se perfectament que no tenim gustos similars i així evito veure-les, gràcies.

Eli Ramirez ha dit...

Roselles, me'n alegro que almenys algú posi seny en aquests comentaris: LA SÈRIE ÉS LA MILLOR I PUNT.

I xexu i pons, no sabeu el que us perdeu!!! :)

whiteleabacci ha dit...

JAMU BANDAR CHUTI - Jamul Gacor - JAMU BANDAR CHUTI
JAMU BANDAR CHUTI JAMU 수원 출장샵 BANDAR CHUTI. JAMU BANDAR 제천 출장샵 CHUTI. JAMU BANDAR CHUTI. JAMU 청주 출장샵 BANDAR CHUTI. JAMU BANDAR 전라북도 출장샵 CHUTI. 삼척 출장안마

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails