22 de març 2021

Exposició: Sissi, emperadriu rebel, de Giorgia Marras

Que a Barcelona hi ha molts museus amb moltes exposicions no n'hi ha cap dubte però... també hi ha exposicions xules en format més petit :) 

Un exemple per si us agrada el tema còmic: fins el 26 d'abril la biblioteca de Can Fabra (St Andreu) acull una mostra d'originals del còmic "Sisi, emperatriz rebelde", de l'autora Giorgia Marras. (Sapristi, 2019).


Reconec que no m'he llegit el còmic (encara) però veure originals m'encanta. Són una mostra directa de la feina que fa un il·lustrador, dels esbossos previs... s'intueix com es treballa, com de polits són, amb quins materials hi fan, amb quin color de base... no sé, un munt de coses.

Realment enamora i vaig sortir d'allà amb el mòbil a la mà per reservar el còmic i llegir-lo. Pel que he llegit, va una mica més enllà de la figura de la Sissí que s'ha plasmat en les pel·lícules. Si més no, una dona avançada pel temps que li va tocar viure, potent.


Al expositors centrals, envitrinats, hi ha algunes llibretes amb notes prèvies i esbossos primerencs, així com llibres que han servit per la tasca de documentació.


2 comentaris:

roser ha dit...

no la tenia controlada. Hi aniré
Gràcies per la informació

Eli Ramirez ha dit...

és petitona, però a mi em va agradar. Fins a mitjans d'abril crec que la pots anar a veure!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails