17 de març 2021

El pantà de Vallvidrera (i el WTC)

Fa anys vaig anar al pantà de Vallvidrera i em va semblar un lloc que estava molt bé per desconnectar una mica de la ciutat (en vaig parlar aquí, al 2014

Fa poc hi vaig tornar: amb uns amics hem començat a agafar el costum de fer "excursions urbanes" cada setmana i com que en tenia bon record, vam enfilar cap allà. El problema és que... ARA ESTÀ BUIT!!! no sé si per tema medioambiental o perquè l'han buidat per algun motiu, i clar, entre això i que el dia estava una mica nublat, doncs excursió poc lluïda, hehe

Aquí un parell de fotos (podeu comparar-les amb les de l'entrada del 2014, on a més hi trobareu informació sobre com arribar-hi i curiositats com la Mina Grott o la Caseta del Guardià, a la qual ara no s'hi pot accedir pel tema Covid).A pocs metres d'allà ens trobem amb la Vil·la Joana, (a la qual ara tampoc s'hi pot entrar pel tema Covid). El més destacat d'aquest habitatge és que aquí hi va morir Jacint Verdaguer, el 10 de juny de 1902. 


En fi, vist el panorama, vam tornar al centre per dinar i fer un gelat a una de les millor gelateries de Barcelona, el DelaCrem, que es caracteritza per anar variant de gelats segons la temporada (per exemple: per St Joan en fan un de coca de St Joan amb trossets de fruita confitada i pinyonets!!).


Posats a caminar, vam fer camí fins a un espai que malgrat no ser gaire bonic, sol estar sempre buit: l'edifici del WTC. Des de la terrassa del darrera veus Barcelona des d'un altre punt de vista.I això és tot. La veritat és que aquestes caminades m'agraden molt. Primer perquè com ja he dit alguna vegada, m'agrada molt Barcelona: no hi he nascut (bé, tècnicament sí, vaig neixer a un hospital de Barcelona) però ja m'enteneu que vull dir: vaig viure 19 anys a Lloret però BCN me la sento meva i m'agrada descobrir-ne coses, o re-passejar espais. En segon lloc, porto un any treballant des de casa i necessito sortir i caminar, m'hi he obligat bastant, sobretot per salut (física i mental).

6 comentaris:

mondopunt ha dit...

Ben fet Eli, cal esbargir-se i pel què sembla tant tu com la Roser ho sabeu fer molt bé a Barcelona. Aquesta gran ciutat, estimada per alguns i odiada per altres, té i dóna molt a la gent que la vol conèixer en tots els seus aspectes.
Una abraçada
Montse

Pons ha dit...

Havies portat el banyador per banyar-te al pantà?

artur ha dit...

Una bona excursió, Eli !. Llàstima del pantà fugat o confinat? hehehe qui sap!. M'has fet una miqueta d'enveja amb el gelat, eh ! :D
A gaudir-ne !!.

Sergi ha dit...

El millor de l'excursió, sens dubte, el gelat! No ho especifiques, vas anar caminant de Vallvidriera al WTC? Hi ha un bon tros!

roser ha dit...

Barcelona no te l'acabes mai i sempre et sorprèn.

Eli Ramirez ha dit...

Montse i Roser, exacte... odiada per molts però tant estimada per algunes altres!!! ;) no te l'acabes!!!

Artur: ahhh, els millrs gelats, de veritat t'ho dic!!

XeXu: no, de fet no. Vam anar al pantà pel matí i vam fer excursioneta pels voltants, quan vam mirar la hora era força tard i tenint en conte les restriccions dels restaurants, (i que no teníem reserrva enlloc) vam baixar al centre en FGC.

I Pons! és clar. I tovallola! i una crema factor 40!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails