16 de gener 2021

"El joc del telèfon": versió il·lustrada i intervenció artística

El semestre passat vaig apuntar-me a un curs amb la Inge Nouws, una il·lustradora alemana que viu i treballa a Barcelona (podeu veure la seva web). 

El curs va durar 12 setmanes i es va dividir en diversos mòduls. Tanmateix, des del primer dia se'ns va proposar una activitat complemetària: sabeu el joc del telèfon? doncs el mateix, però dibuixant. Us explico: el joc del telèfon consisteix en anar-se passant una frase en veu baixa i molt ràpid, de manera que quasi no s'entengui. La gràcia és que hi juguin moltes persones i la frase inicial no té res a veure amb la frase que resulta al final de tot. Vaja, no sé si m'he explicat (potser la Viquipèdia us resolt més dubtes).

En què consitia aquí el joc? Doncs la Inge ens passava una il·lustració/pintura/fotografia a cadascú de nosaltres la primera setmana, i l'haviem de fer al nostre estil i tornar-li a enviar. Llavors, a la setmana següent rebíem el treball d'un company i l'havíem de fer un altre cop amb la nostra versió. No sé si m'explico, ajajajajaj

RESUMINT, a final de curs, un dia que feia bo i que un centre cívic ens va deixar una paret, vam anar a penjar tots els dibuixos i veure'n totes les versions juntes. Feia molt de goig perquè nosaltres només havíem vist la nostra versió i la que havíem rebut, res més. A part, teníem unes directrius clares amb els colors; només grocs, blaus i poc més. El resultat va quedar molt uniforme i bonic.

Aquí un vídeo resumint la intervenció artística:


Fa pocs dies una cmpanya va passar per la paret en qüestió (que per cert, és la que dóna al darrera de l'Ateneu de Nou Barris) i ja poc a poc es va desenganxant... però ha estat una cosa bonica de fer!5 comentaris:

artur ha dit...

A casa, de petit i no tant petit, hi havíem jugat ! quin tip de riure !.
Aquesta variant , també deu estar bé, si més no, ho heu gaudit. Felicitats !

roser ha dit...

que divertit!
Molt bé gaudir de les petites coses

Sergi ha dit...

Doncs és ben curiós. No sé si és equiparable al joc del telèfon o s'assembla més a un d'aquells cadàvers exquisits literaris, però no tinc cap dubte que no devíeu passar molt bé fent-ho.

mondopunt ha dit...

Molt divertit sembla ! Ara bé aixó només ho podeu fer els/les artistes.

Eli Ramirez ha dit...

si, va ser divertit! i potser és veritat Xexu, que té un punt de cadàver exquisit :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails