30 de desembre 2020

Sèries 2020

Per no perdre la tradició, entre avui i demà faré una mica de resum de les sèries vistes i els llibres llegits. Val a dir que els mesos de confinament i les restriccions posteriors han inflat bastant els números, però bé, alguna cosa s'havia de fer....


Tinc una app que m'ajuda a recordar quan de temps perdo mirant sèries. Com es pot veure en el gràfic, març-abril-maig va ser bastant intensiu, a una mitjana d'uns dos capítols diaris. Estava a Lloret amb ma mare i era complicat trobar sèries que ens poguessin agradar a les dues, però al final vam trobar prou cosa.
Han sigut 33 temporades de 27 sèries diferents. (304 capítols). 😱 La majoria de Netflix:


Les vaig a posar per ordre de visualització:

- Anne with an E (T3)
- El vecino 
- The end of the fucking world (T2)
- La amiga estupenda (T2)
- Élite (T3)
- Big Little Lies (T1, T2)
- I am not OK with this 
- Bazar de la caridad
- Los últimos zares
- Madame CJ Walker
- Unorthodox
- Atypical (T3)
- Juego de caballeros
- Outlander (T1)
- Vis a vis (T1, T2, T3, T4)
- Madres (T1, T2)
- Les de l'hoquei
- El embarcadero (T2)
- Fleabag (T1, T2)
- Inés del alma mía
- Normal people
- The act
- Alguien tiene que morir
- Patria
- Gambito de dama
- Antidisturbios
- La Valla

Algunes m'han agradat més que d'altres, però sí que és cert que darrerament, pel que sigui, estic veient més sèries fetes aquí. He marcat en negre les que més m'han agradat. Que ja sé, que no vol dir que siguin les meves bones, però són les que a mi m'han agradat més i que m'han fet sentir alguna cosa, que no m'han deixat indiferent. De fet si no hi ha drama difícilment una sèrie em pugui agradar haha. La millor de totes, la de la amiga estupenda :) és que soc molt fan.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Però que professional, amb una app i tot!! Dona, passa la referència, que sent com sóc jo, un malalt d'apuntar-me coses, això m'interessa! Veus, les sèries que miro me les apunto, però no arribo a tant de saber quants episodis miro cada setmana o al llarg de l'any...

Sembla mentida que sent que tu has mirat moltes sèries, i jo he mirat moltes sèries, diguem que els teus números no em semblen tan diferents als que podria tenir jo, pràcticament no coincidim amb cap visualització! Això vol dir que entre tu i jo ens hem polit tota la oferta, ens hem repartit bé la feina! De les teves, vaig passar de mirar la segona de 'The end of the fucking world', perquè no ens va venir de gust continuar. Sí que vam mirar 'Big Little Lies', que ens va agradar força, i les minisèries 'Gambito de Dama' i 'Patria'. De les dues, molt millor la segona. Ah, i de 'Fleabag' vam mirar un capítol, tot just per constatar que no era una sèrie per nosaltres.

A veure què ens porta aquest 2021!

Paula ha dit...

¡No hemos coincidido en ninguna! jajaja
De las que he visto, las que más me han gustado han sido "Los favoritos de Midas" y una de animación "The Dragon Prince", pero he visto poquitas series este año, aunque parezca mentira.
Echaré un vistazo a alguna de las que propones, ¡gracias!
Un abrazo

Eli Ramirez ha dit...

Xexu en això tens raó, entre tu i jo ens polim pràcticament tota la oferta disponible, hehe

Paula! la de los favoritas de midas es seguramente una de las que veré este año

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails