05 de juny 2020

Lectures maig

Molta fase 1, fase 2... però per aquí estem, encara. Segueixo semi-confinada, i, això sí: redescobrint el poble que em va veure créixer.

Pel que fa a les lectures, he seguit bastant en la mateixa línia i tirant bastant de l'eBiblio, tot i que em vaig poder escapar unes hores a Barcelona i vaig poder passar pel pis a "recollir mercaderia". :)


  • Els tres primers són els que NO són còmic. El primer, PAPÁ PIERNAS-LARGAS és un clàssic, veia la sèrie de dibuixos animats quan era petita i al veure que hi havia la novel·la disponible no me'n vaig saber estar. El segon, UN DIARIO VISUAL, és un llibre que ensenya a "dibuixar informació" o sigui, a donar forma a les dades (en aquest cas, quotidianes). M'ha resultat curiós pel plantejament que ha fet de segons quines coses, a priori molt difícils de representar. Per últim, GENT QUE PLORA EN SILENCI, és un recull de relats curts que no m'ha emocionat especialmet. Totes lectures improvitzades que sense confinament potser no hagués llegit mai.
  • Pel que fa al còmic, he caigut i he llegit el còmic de la MARIE KONDO, malgrat no en comparteixo res, ahahah. El de SEXO COMO QUIERAS és un d'aquests que vol trencar tòpics i tabús i el de la MARIA MONTESSORI repassa la vida d'ella però més des del punt de vista del seu mètode que no pas de la seva vida pròpiament dita. L'adaptació de MATAR A UN RUISEÑOR l'he trobat molt bona qualitat (tant contingut com continent), el de TEATRO DEL CUERPO HUMANO és una petita meravella per ajudar a entendre com funciona el cos humà (amb uns dibuixos moníssims!) i el TEMERARIO JACK és la segona part d'un còmic que es basa en el clàssic de Jack i les mongetes màgiques. :-)

3 comentaris:

roser ha dit...

Veig que encara ets a Lloret.
Sense turisme es deu fer estrany,oi?
ptnts

Sergi ha dit...

Em sembla que aquestes lectures no les faré ni amb confinament ni sense...

Eli Ramirez ha dit...

Roser, sí! es fa raro però poc a poc va tornant a la normalitat...

i XeXu, hahaha. Sí, ho sé. Però és que tu mai llegeixes còmic! l'adaptació del Ruiseñor està molt bé! (els dos últims entenc que no els llegiries, però és que jo fa uns mesos per un tema laboral em vaig adonar que estava una mica out de tot el que és còmic infantil i li vaig posant remei :)
jejeje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails