03 de maig 2020

Sèries abril

Com que seguim confinats, segueixen les sèries... :-)
Aquesta vegada, totes de Netflix.   • Unorthodox. Aquesta és una d'aquelles sèries que val la pena veure. De fet ara s'ha posat molt de moda i la recomanen a tot arreu, però quan la vaig escollir va ser quasi per casualitat i perquè vaig veure que era curteta (són només 4 episodis). Va d'una noia jueva ortodoxa que viu a la comunitat de Nova York, fins que un dia decideix fugir a Europa. Està parcialment basat en fets reals, sobre les memòries de Deborah Feldman. És interessant perquè explica com viuen i com funcionen els practicants d'aquesta religió (i si heu estat a Nova York i he passat per Brooklyn, per la zona on viuen, recordareu que sí, que les dones van amb perruques i envoltades de criatures i cotxets).

  • Atypical. (T3). Havia vist en el seu moment la primera i la segona temporada, o sigui que ara en tocava veure la tercera. La sèrie està protagonitzada pel Sam, un noi amb TEA, i la seva família. En aquesta temporada veiem com inicia els seus estudis universitaris i com es va establint la seva relació amb la Peich (no sé si ho escric bé). Pel que he llegit, hi haurà una quarta i darrera temporada l'any vinent. Es deixa veure i és distreta!

  • The English Game és una altra minisèrie autoconclusiva que podeu trobar a Netflix (aquí li han posat el títol de "Un juego de caballeros"). Sis capítols per explicar-nos els orígens del futbol modern (no és un documental, eh!). No és un tema que a priori m'hagués despertat interès, però he de reconèixer que m'ha agradat força i que crec que la recomanaria. :)

  • Outlander (T1). Aquesta he de dir que l'he vist per ma mare i que al final m'ha enganxat ijijij. De moment només hem vist la primera temporada, perquè és tope llarga (crec que van per la cinquena temporada i els capítols són llargs i les temporades... també! 16 capítols crec que han sigut aquesta primera!). L'argument no és res de l'altre món: una noia que viu als anys 40, fa un salt en el temps i va a parar a l'Escòcia del segle XVIII. Segurament la seguiré veient poc a poc, és distreta.

  • Vis a Vis (T1). MOLT FAN, hahahaha. No l'havia vist mai i aquests dies, que anunciaven un spin-off, he pensat que res millor que un confinament per començar-la. Ens estem viciant de mala manera, veient un capítol rera un altre. De moment hem vist la primera temporada (si no sabeu quina és i pel títol no ho intuïu, va d'una presó). Es segueixen els moviments d'una noia que entra per error a la presó i tot es va complicant a dins i a fora... és una mica com la Casa de Papel, que la mires i no pots deixar de veure-la.


2 comentaris:

Sergi ha dit...

No n'he vist cap d'aquestes, i en principi només m'interessaria Unorthodox, però tinc els meus dubtes!

roser ha dit...

La primera està molt bé.
També vaig veure la darrera fa un temps, però ja no me'n recordo.
Has vist Hierro? em va agradar força.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails