01 d’abril 2020

Sèries març

Aquest mes de març ha sigut el mes que he vist més capítols de sèries (bé, fins a dia d'avui: és possible que abril ho superi si continuem tancats a casa...)

Aquestes són les que he vist en aquesta primera quinzena de confinament. Algunes les he vist per ma mare, ja que intentem veure algun capítol d'algo juntes cada tarda:


  • Élite: bé, a mi és que m'agrada molt aquesta sèrie plena de tòpics i rics i pobres jajajaja cadascú té les seves coses. Ha sigut la tercera temporada i espero que no n'hi hagi més perquè ara ha quedat ben tancada.
  • Big Little Lies: ens hem cruspit la primera i la segona temporades, ens ha agradat molt, sobretot la primera temporada (però m'havien parlat malament de la segona i penso que "ni tan mal"). Va d'unes dones que tenen en comú que són riques i que porten els seus fills a la mateixa escola de primària. I hi ha una mort i molts secrets.
  • I'm not OKAY with this és una sèrie curteta i entretinguda. Prové d'un còmic que porta el mateix títol i és una mica surrealista. El còmic és del mateix autor que THE END OF THE FUCKING WORLD, que també té adaptació de sèrie a Netflix. 
  • Bazar de la caridad és una de les que he vist per ma mare. El context és un fet real: fa molts anys a París hi havia un basar per a dones burgeses que recaptava diners per als més pobres. I un dia es va incendiar i van morir moltes dones (els pocs homes que hi havia van sortir quasi dels primers). No coneixia aquest fet històric però és igual perquè la sèrie només ho utilitza com a context: la resta de capítols s'enmarquen en el drama.
  • Los últimos zares: el mateix, sèrie vista per ma mare. En aquest cas, però, si que la sèrie té un component històric, barrejant-se amb talls on diferents especialistes en el tema parlen del declivi de la dinastia i de tots els errors que van cometre. M'ha semblat interessant en el sentit de conèixer una mica millor el tema Romanov, però en sí tampoc és una sèrie que recomanaria.
  • Self made (CJ Walker: una mujer hecha a sí misma): ens ha encantat. 4 capítols que expliquen com la senyora CJ Walker va ser la primer afroamericana en fer-se mil·lionària gràcies a la venta de productes propis de cosmètics. Aquesta sí que us la recomano :)

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Estem mirant la segona de Big Little Lies! Bona la sèrie! La veritat és que després d'algunes bones sèries de l'any passat ens hem quedat una mica orfes i no acabàvem de trobar res que ens enganxés de veritat. 'La maravillosa Mrs. Maisel' no estava malament, també vam mirar les dues de Dark, però Fargo no ens acabava d'atrapar i 'The man in the High Castle' tampoc ens va dir massa. Va ser posar-se HBO i tornar a enganxar-nos, primer Chernobyl i ara Big Little Lies. Les dues molt ben fetes. I em va passar el mateix que a tu, em van dir que la segona temporada perdia, i mira, potser no és com la primera, però segueix força interessant i molt inquietant. La Meryl Streep fa un personatge d'hòstia amb la mà oberta, senyal que ho fa molt bé!

Eli Ramirez ha dit...

Sí, estem d'acord!!!La Meryl és molt top! ja l'heu acabat?

La de Mrs Maisel ens l'han recomanat i potser la mirarem (he de pensar en sèries que tb puguin agradar a ma mare) i la de Dark és una que tinc pendent però crec que ja la miraré jo sola jejeje.

La de Man in the high la vaig començar a mirar però vaig parar. No m'enganxava prou però tenia un argument interessant i potser la recupero en algun moment (no crec, però, que per aquest confinament). Potser a l'estiu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails