31 de març 2020

Confinament

Sempre em queixava de que no tenia temps per al blog i ara que tinc massa temps (com tothom, suposo) sembla que el tingui més abandonat que mai.

És cert i no negaré que he anat canviant de mitjans. En certa manera sempre m'ha anat agradant explicar coses, però potser és cert que entre Instagram i Twitter, el blog -pobret!-,ha quedat més en segon pla. A sobre m'he quedat confinada a Lloret, que no tinc ni la meva pila de llibres pendents, ni els meus punts de llibre per classificar ni tan sols les meves eines per dibuixar jeje (sort que tinc la tablet amb mi, això sí!). Un drama, hehehe. PERÒ TENIM SALUT, I ÉS IMPORTANT.

Espero que estigueu bé. Suposo que estem tots una mica igual. Entre el teletreball, l'anar dibuixant, les sèries de plataformes diverses i lectures que he anat trobant a eBiblio (la biblioteca pública en format electrònic) doncs mira tu, qui dia passa dia empeny ;-)

7 comentaris:

mondopunt ha dit...

Es clar que si Eli, hem d'anar fent. Vull una foto de Lloret buida, encara que sigui des del balcó de casa teva. Això serà una foto històrica !!!

Sergi ha dit...

Ens podries compartir aquí les teves tires còmiques, que aquestes segur que les segueixes fent!

roser ha dit...

Bona idea XEXU

artur ha dit...

Sempre hi trobem coses a fer, no ens avorrim !. La idea del xexu està molt bé ! hehehe
Salut i somriures :)

Eli Ramirez ha dit...

jejeje crec que us faré cas.
I també escriuré més per aquí!!

jrgil ha dit...

Fantàstiques les tires jo també faig alguna cosa de dibuix i altres.Aquest any llastimosament el company Jaume i tots els vilanovins i foresters no podrem gaudir d'una fira en la tu Eli crec que hi has participat, però tornarem mes forts.També trobo a faltar aquells puts de la fira tan xulus fets per els dissenyadors. En fi aqui diem, "qui dia passa anys empenyi. deu se cosa de les zones.
Salud Eli.
Joan Ramon Gil

Eli Ramirez ha dit...

Clar que tornareu més forts, ja ho veuràs :-)
aquest any serpà difícil en molts aspectes i el balanç general serà negatiu... però remuntarem., quan sigui!

Pd. Crec que m'he inventat el refrany. Efectivament és qui dia passa, any empeny jejejejejeje no sé en que estava pensant

Molta salut i una forta abraçada!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails