08 de febrer 2020

Restaurant de la setmana: Tropicalíssima

Un dia vaig quedar amb unes amigues colombianes i em van dur al Tropicalíssima, un restaurant ubicat a Gran Via de Barcelona, a l'alçada més o menys de Rocafort.

Jo no sé si és que és títpic de Colombia menjar plats amb molta fruita o és que era una especialitat del restaurant, però es veu que allà tothom demana una mena d'amanides de fruites súper completes. De fet, a la web ja ho diuen: somos expertos en platos de frutas. I si mireu la carta, tota la primera part són amanides d'aquestes que us dic :-)

Les meves amigues es van demanar un d'aquests plats per compartir, jo vaig triar una arepa amb pollastre i salsa. (I ATIPA MOLTÍSSIM) De primer, però, ens vam demanar unes patates que són petites i que les acompanyen amb trossets de salsitxa Frankfurt, per entendre'ns:Això és la meva arepa, que és força diferent a les arepes que havia menjat fins ara. I veig que no vaig fer foto a l'amanida, però podeu mirar la web si voleu.
Em va semblar un d'aquells locals autèntics que solen estar freqüentats per colombians, per sentir-se com a casa (és la mateixa sensació que vaig tenir quan vaig anar al Ñaño, restaurant equatorià).
Concretament, aquest va obrir les portes a l'any 2005 (primer estaven a la zona de Sagrada Família). Sobra dir que els seus impulsors van ser dos colombians que van arribar al nostre país amb ganes de fer alguna cosa, així com crear un punt per a que tothom s'hi pugui sentir com a casa.
👉 Tropicalíssima
📧 Gran Via de Les Corts Catalanes, 482
💶 Barat, uns 10-12 euros de mitjana per sopar.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -

And earning money online using it is as easy as 1--2--3!

This is how it works...

STEP 1. Choose affiliate products the system will promote
STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (it LITERALLY takes 2 minutes)
STEP 3. See how the affiliate products system explode your list and up-sell your affiliate products for you!

So, do you want to start making money??

Click here to start running the system

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails