16 de desembre 2019

[Sèries] Amiga estupenda | Derry girls | La casa de las flores

Segueixo amb les sèries vistes, aquest cop n'agrupo tres. He de reconèixer que enguany he vist forces sèries. No sé, tinc la sensació que he llegit més, he vist més sèries i he dibuixat molt més... però NO tinc la sensació d'haver-me quedat tancada a casa, al contrari XD. Bueno, aquí van:

  • La amiga estupenda [1a temp] (HBO)
Aquest any he llegit els 4 llibres que formen part de la col·lecció "La amiga estupenda", de la Elena Ferrante. M'han encantat, és la història de dues amigues napolitanes des dels anys 50 fins ara. I està molt ben escrita i enganxa... però ep, que també hi ha sèrie. Signa HBO i és una meravella... però de moment només hi ha la primera temporada!!!! Val la pena veure-la, hagiu o no llegit els llibres, perquè està molt ben ambientada i crec que tots els actors fan una feina extraordinària. 
Si ara a final d'any decideixo fer un Top5 de les sèries que més m'han agradat aquest 2019, sens dubte que posaré aquesta. Sens dubte!!!!


  • Derry Girls [1a temp] (Netflix)
Derry Girls va ser tota una sorpresa. Confesso que malgrat que hi ha segona temporada encara no m'hi he posat, però tot arribarà. La sèrie, d'humor àcid, s'ubica a l'Irlanda del Nord a la época dels anys 90. Són cinc joves estudiants que tenen els problemes típics de l'edat, però que de rere fons hi trobem el conflicte d'Irlanda del Nord. 
Lo bo realment són les actrius, que són molt naturals i tenen uns diàlegs molt ben trobats. Això i les situacions que marquen els diferents capítols. En fi: és divertida, és fresca. (Apunt: no està doblada: si sou dels qui no mireu sèries subtitulades, aquesta no us serveix).


  • La Casa de las Flores [2a temp] (Netflix)
I acabo amb la CASA DE LAS FLORES, que ja vaig veure la primera temporada a principis d'any i que ara fa poc van estrenar la segona. És una sèrie mexicana que gira al voltant de la figura materna i poderosa, la que manté la familia unida i "a flote"... però en aquesta temporada doncs... no hi és. (No és que sigui un spoiler, a la primera temporada ja es diu que està malalta i de fet al primer capítol ja ens diuen que està morta). La segona temporada gira entorn a l'herència i alguns secrets familiars... i bueno. Està bé però la primera temporada crec que té molta més força.
Crec que aquesta ha punxat una mica... mirarem a veure la tercera temporada si reflota la cosa :)


2 comentaris:

Sergi ha dit...

De les tres, potser la que més m'interessa, o l'única que veuria, és la recreació de la Ferrante. Però no tinc HBO, així que de moment esperarem.

Eli Ramirez ha dit...

per mi va ser una veritable sorpresa!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails