16 de novembre 2019

Restaurant de la setmana: La Monroe de la Filmo

Sabeu on és la Filmoteca de Bacelona? Jo us ho dic: des de ara ja fa uns quants anys, la podem trobar a la Plaça de Salvador Seguí, al ple cor del Raval (per entendre'ns: tocant a la rambla del Raval, bastant a la par del gat de Botero).

Bé, doncs que sàpigueu que allà hi ha un bar-restaurant que es diu LA MONROE. Deu ser relativament nou, perquè quan hi vaig anar no em sonava haver-lo vist, però també és cert que no sempre et vas fixant amb els detalls... i tampoc recordo quin bar ocupava aquell espai abans:

(foto de la web del restaurant)

És cèntric i està bé. 
Voldria destacar-ne dues coses a nivell decoratiu: el terra del local és "terra de carrer" i, a més, la majoria de taules i cadires ens recorda a mobiliari escolar. 

(foto de la web del restaurant)

Hi he anat dues vegades: la primera va ser per menjar en una taula petita i a la segona ens van col·locar en una d'aquestes compartides (ja procuren que no sigui un incòrdio per ningú).  Cal dir que és un lloc que no està malament: és agradable per anar-hi a sopar (o dinar, o prendre algo...) i hi ha vàries coses per escollir. Bé, alguns plats si que potser els vaig trobar que picàven una mica (a nivell econòmic, dic!). Hi ha varietat de tapes i platets... i algunes que són tapes úniques del dia.

http://www.lamonroe.es/index_cat.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails